Wist je dit al over je afwasmachine? Handige tip gaat het hele internet over

Je dacht toch na al die jaren wel te weten hoe je vaatwasser werkt. Maar je hebt het mis. Vermoedelijk is er één ding dat je nog niet wist: je kunt de hoogte van de bovenste lade verstellen.

Het is de Ierse Mike Mcloughlin die het hele internet over gaat met deze tip. Hij twitterde dat hij er zich al tien jaar aan ergert dat grote borden niet in de onderste lade van de afwasmachine passen. Hij waste ze tot nu toe altijd met de hand. Pas deze week kwam hij erachter dat hij de bovenste lade hoger kan zetten, waardoor zijn borden er wel allemaal in passen.

Je zou denken dat iedereen dat wel weet, maar niets is minder waar. In korte tijd is zijn bericht meer dan 85.000 keer geliket. Iedereen ging direct kijken of het bij hun eigen afwasmachine ook werkte en in de meeste gevallen bleek dat zo te zijn. In de reacties vertellen mensen dat ze al jaren hun dinerborden niet gebruiken, omdat ze niet in de vaatwasser passen. Anderen zeiden om die reden nieuwe borden te hebben gekocht. Niet nodig dus, gewoon de lade een standje hoger zetten.

Bron(nen):   Daily Mail