AD: ‘Janboel binnen 50PLUS van Henk Krol’

Het succes van 50PLUS in de peilingen gaat gepaard met grote wanorde binnen de partij. Het AD meldt dat fractievoorzitter Henk Krol zijn nevenfuncties niet heeft gemeld bij de Tweede Kamer en dat zijn eigen partij er ook geen weet van heeft. Krol blijkt met zijn bedrijven bovendien zaken te doen met 50PLUS, aldus de krant. De partijleider en het partijbestuur stellen dat het om een vriendendienst 'ver onder de marktwaarde' gaat. "Er is 0,0 eigenbelang'', aldus Krol. De administratie bij de partij klopt niet. Van de negen bestuursleden komt er maar één voor in de stukken van de Kamer van Koophandel. Mensen die met slaande ruzie zijn vertrokken, zijn officieel nog bestuurder. Sommige ex-bestuurders - onder wie Krol - zijn nooit officieel ingeschreven. Bijna al het geld dat de partij ontvangt voor wetenschappelijk onderzoek schijnt te gaan naar Maurice de Hond. Dat laatste heeft wel effect: 50Plus staat intussen heel hoog in de peilingen.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. janneke123

  Leuke woordspeling, nevenfuncties…

 2. Luke

  Oh oh
  De grote media gaan de gevestigde orde weer helpen te beschermen tegen de gevaarlijke
  kleine partij die het goed aan het vertellen is.
  Gewoon de aandacht afleiden van de inhoud en de nadruk leggen op wat allemaal wel niet in orde is.
  Misselijke journalistiek.
  Wel.nl doet er natuurlijk aan mee 🙁

 3. Genuine_Defector

  Beetje spijkers op laag water zoeken dit, lijkt me. Maar ja, ‘t is dan ook het AD.

 4. wezijnniethetzelfde

  het gaat weer gebeuren, nadat de SP voor de verkiezingen door de briljante opiniepeilers, de kranten, tv, o.a.. het bejaard briljante stel Witteman en Pauw,Frits Wester, sociaal media e.a., de grond is ingetrapt, komt er weer een rechtstreekse aanval van al diezelfde groepen. De Briljanten gaan weer schieten op Krol. Nevenfuncties zijn door een aantal niet opgegeven, even herinneren, Roermond!!! Welke Partij was dat ook weer!!!!!

 5. John

  Sinds wanneer heeft Maurice de Hond invloed op de politiek? Hij heeft mij nog nooit iets gevraagd en als hij zijn mond open doet neem ik hem niet serieus. En AD evenmin, tenzij er “namen en rugnummers” worden genoemd. Krol met verzwegen nevenfuncties.. Welke nevenfuncties? Secretaris van de postduivenclub? Tegen welk exorbitant salaris?

Reacties niet toegestaan