Man met baard steekt Franse militair in de nek

Een Franse militair is zaterdag met een mes in zijn nek gestoken toen hij op surveillance was in een zakenwijk in Parijs. De dader is voortvluchtig, meldde de politie. Het incident, dat doet denken aan de dodelijke steekpartij deze week in Londen, gebeurde rond 6 uur zaterdagmiddag. De militair is buiten levensgevaar. Hij was in de wijk op patrouille als onderdeel van een antiterrorismeplan. Volgens de Franse krant Le Parisien meldden politiebronnen dat de dader een bebaarde man van Noord-Afrikaanse afkomst zou zijn . Hij zou rond de 30 jaar oud zijn en onder zijn jas een Arabisch gewaad hebben gedragen.

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. kletsmajoor

  Ok…. In ander nieuws: Zweden brandt al drie nachten lang maar dat is geen nieuws op wel.nl.

 2. Dead Silence

  Overal waar die baardgewaden zijn is rotzooi. Stockholm, Parijs. En maar bestrijden als paracetamol tegen kanker. De maat is langzaam vol. Ik probeer me ervan af te sluiten en er niet aan te denken, maar vrees dat het mij helemaal koud laat als dat volk kwijtgemaakt wordt.

  • Dirk

   Precies je bent beinvloed door de media gefeliciteerd! Volk als jij zouden het goed doen in de jaren 30. Zij hadden het ook gehad met een bepaald soort volk.

   (in antwoord op Dead Silence)
   • Dead Silence

    Struisvogel Dirk, ik zie het overal om me heen. Voor mijn werk kom ik overal op de wereld, nergens is het zo rot als in de woestijn. En begrijpend lezen is blijkbaar te moeilijk voor je. Slaap lekker.

    (in antwoord op Dirk)
    • Dirk

     Hoezo zie jij het overal om je heen? Wat ik zie zijn gewone normale moslims die het beste van hun leven willen maken of in ieder geval bezig zijn met hun dagelijkse beslommeringen. Geld verdienen , onderdak en liefde.

     Blijkbaar heb jij niks geleerd van de geschiedenis??
     Mensen zoals jij die een bepaald volk uit willen roeien waren toevallig NSBers. En laat dat nou net landverraders zijn.

     (in antwoord op Dead Silence)
     • Dead Silence

      Nogmaals…begrijpend lezen is niet je sterkste kant. Jij trekt conclusies uit woorden die niet geschreven zijn. Dat jij droomt van Utopia is mooi, maar de realiteit is anders.

      (in antwoord op Dirk)
     • Dirk

      Nou ja als ik lees dat het je koud laat dat een volk kwijtgeraakt wordt, dan stel ik vast wat voor invloed o.a. de media op jouw heeft gehad, want hoe haal je stockholm en parijs erbij?

      (in antwoord op Dead Silence)

Reacties niet toegestaan