Politie heeft het te druk met Wilders om aangiften op te nemen

Een jongen van 15 die in Amsterdam-west was beroofd van zijn telefoon kon geen aangifte doen. Hij werd weggestuurd door de politie omdat die te druk bezig was met de aangiftes tegen Geert Wilders. Dat meldt althans AT5 op gezag van de oudere zus van de jongen. De politie zegt dat de jongen werd weggestuurd omdat hij geen geldige legitimatie had.  'Ik kan gewoon niet begrijpen dat de aangiftes tegen Wilders op dit moment belangrijker zijn dan een bedreiging en een beroving van een kind van 15', zegt Guldane, de zus van het slachtoffer.  Ze eist schriftelijke excuses van de politie en gaat maandag met haar broertje alsnog aangifte doen. Op Facebook worden mensen opgeroepen om morgen ook weer aangifte te doen tegen Wilders op politieburo August Allebeplein. Zeker 400 Amsterdammers hebben aangekondigd te komen. De politie heeft daarom extra agenten ingezet om alle aangiftes te kunnen behandelen.

21 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. PaulusJ

  Massahysterie. Hype.
  Als lemmingen achter de “oh wat zijn wij goed” voorgangers aan.

  Hysterische opgehitste veroorzakers, wegkijkers en goedpraters van reeële problemen, gebruiken geweld (GS camerateam) en lawfare en zien blind van haat niet dat ze zelf dikke balken in de ogen hebben. Nee de splinter in Wilders ogen is het belangrijkste in de wereld.
  En dat beste kijkbuiskinderen is de triestheid van het verhaal.

 2. Floris Maaskant

  Onwaarschijnlijk allemaal… alsof #bornhere hetzelfde is als #rootshere !

  • Calhoun84

   En al liggen de roots elders, lekker belangrijk. Welkom in de grote wereld waarin we allemaal mens zijn.

   (in antwoord op Floris Maaskant)
   • Floris Maaskant

    Zeker belangrijk; als wij met honderdduizend kaaskoppen in een stad als Rabbat op onze klompen gaan rondstampen is dat ook een probleem!

    (in antwoord op Calhoun84)
    • Calhoun84

     Dat zie ik niet als belangrijk, ik woon immers niet in Rabbat. Hier vind ik het niet erg als mensen hun roots ergens anders hebben en ik vind het zelfs niet erg wanneer men zich Marokkaanse Nederlander noemt.

     (in antwoord op Floris Maaskant)
     • Floris Maaskant

      Dat kan jij misschien niet erg vinden, maar er is een grote groep oorspronkelijke Nederlanders die dat wel erg vinden! Die Marokkaan kan terug naar zijn Rif gebergte als het hem hier niet bevalt, maar die Nederlander kan niet terug naar het oorspronkelijke Nederland want dat bestaat inmiddels niet meer. Omdat mensen zoals jij het allemaal niet erg vinden zadel je een andere groep Nederlanders op met een Nederland dat zij bij aanvang al nooit gewild hebben.

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Dus ik moet Marronkannen ook maar willen deporteren omdat er een zeer beperkte groep xenofoben is die niet van andere culturen houdt?

      Welkom in de wereld en welkom in de 21e eeuw, grenzen vervagen en we hebben iedereen nodig in een moderne samenleving. BornHere, RootsHere het maakt allemaal niet uit zolang je maar mens bent en je als mens gedraagt en of je dat nu wil doen met een hoofddoek op en of je nu onderling Turks spreekt dat maakt eigenlijk niets uit. Respecteren en accepteren.

      En wijzen naar andere landen waar dat ook niet zou kunnen vind ik toch echt een zwaktebod, alsof wij daar op zouden moeten lijken….

      (in antwoord op Floris Maaskant)
     • Floris Maaskant

      Jij moet helemaal niks willen, je mag van mij vinden wat je wil, dat heb ik helemaal niet gezegd. Ik ben niet van de gedachten-politie van D66-PvdA!

      Deze hele discussie gaat over het feit of een grote groep #rootshere Nederlanders die al jaren van de meeste buitenlanders —Marokkanen voorop— af willen, dat ook in een vrij land mogen zeggen… en als het aan de D66/PvdA-gedachten politie ligt mag dat dus niet… Dat is pas echt een schande. Vooral dus omdat zij niet terug kunnen naar een land met beperkte hoeveelheden allochtonen. Maar die Marokkaan kan wel terug naar zijn roots.

      Daarnaast gaat deze discussie over aantallen, vrijwel niemand is volledig tegen buitenlanders; leuk een Turk in de straat, maar het wordt wat anders als je hele straat over genomen wordt of zelfs je hele wijk. Hele natuurlijke reactie om daar niet blij mee te zijn! Mag dat alsjeblieft?!

      Daarnaast is deze discussie ook goed om mogelijke nieuwkomers te laten weten dat echt niet iedereen op ze zit te wachten hier. Die zogenaamde gastvrijheid is maar van een kleine groep Nederlanders. Het mes snijd dus aan twee kanten. En inderdaad zolang er geen meerderheid in Nederland is zullen Criminele Marokkanen niet teruggestuurd worden maar hier vrolijk roof-overvallen blijven plegen. Mooi hé?!

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Je mag vinden wat je wilt hoor, dat mag ook van D66 en de PvdA, maar ik snap ook wel dat je een slachtofferrol nodig hebt….

      “En inderdaad zolang er geen meerderheid in Nederland is zullen Criminele
      Marokkanen niet teruggestuurd worden maar hier vrolijk roof-overvallen
      blijven plegen. Mooi hé?!”

      Inderdaad mooi, wij hebben een strafsysteem waar iedereen hetzelfde gestraft moet kunnen worden. Prachtig inderdaad….

      RootsHere, BornHere, BornErgensAnders….. Ik ben eerst mens en dan pas Nederlander en zo zie ik anderen ook. Als een mens participeert in de samenleving dan maakt dat allemaal vrij weinig uit. Een landsgrens is ook maar een door de mens en historie getrokken lijn.

      “Die zogenaamde gastvrijheid is maar van een kleine groep Nederlanders.”

      Gelukkig leert de praktijk anders.

      (in antwoord op Floris Maaskant)
     • Floris Maaskant

      Je reacties hier onderschrijven niet bepaald dat je vindt dat eenieder mag vinden wat hij vindt en dat wat hij vindt ook gezegd mag worden. Je impliceert eerder dat bepaalde gedachtes niet geventileerd mogen worden.

      Wij hebben duidelijk een andere mening over het gelijkheids-artikel, wat mij betreft geldt dat voor #rootshere, maar zeker niet zomaar voor #bornhere en al helemaal niet voor #justarrivedhere! En als ik de enige was die dat zou vinden, dan zou het tot daar aan toe zijn.

      Maar je hebt gelijk dat ik niet een twee drie een meerderheid zie voor verandering van het artikel, maar professor Fortuyn tipte het destijds al aan, de tijd zal het leren…

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Waaruit zou blijken dat jij niet mag ventileren wat jij wilt? Als ik vind dat je niets had mogen zeggen dan had ik je wel genegeerd.

      (in antwoord op Floris Maaskant)
     • Floris Maaskant

      Dit gaat over Wilders en wat hij gezegd heeft, de hele discussie bestaat bij gratie van het feit dat mensen vinden dat hij dat niet had mogen zeggen; volgens mij sta ik aan zijn kant en sta jij aan de ander kant…

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Ik vind Floris Maaskant die op wel een stukje schrijft heel wat anders dan een publiek figuur die een zaal opzweept met anti-Marokkaanse toespraken.

      (in antwoord op Floris Maaskant)
 3. Apekool

  En zo geef je Wilders precies wat ‘ie wilde hebben: overdadige aandacht, die inderdaad op een hetze lijkt. Mooie munitie in Televaag stijl: haatcampagne gevestigde orde belangrijker dan eigenlijke politietaak.

  • Calhoun84

   Zelf de Telegraaf is (redactioneel) kritisch tegenover Wilders tegenwoordig, ik denk dat een negatieve Telegraaf wel een negatief effect op de PVV kan hebben.

   (in antwoord op Apekool)
 4. Diablue

  Gelukkig heeft de politie daar wel extra inzet van agenten voor over, hahahahahah, de mensheid is in grote stappen aan het devoluteren, nog even en we zijn alleen nog maar bankzitters die zichzelf vergapen aan het zoveelste imbeciele programma van John de Mol, slaap zacht gelukkig heeft deze wereld een mooie zelf corrigerende factor; in tijd wordt het lekker opgeruimd

 5. Dead Silence

  Dat haatimams wensen dat allen ongelovigen onthoofd moeten worden, Westerse vrouwen hoeren zijn en homo’s van de flat gegooid mogen worden is natuurlijk heel normaal. Er is ook geen voorgedrukt aangifteformulier voor en de politie heeft hier geen tijd voor.

 6. Meester Proper

  Marokkaanse criminelen hebben dus vrij spel omdat de politie te druk is met de haatcampagne van links. Wat een land…
  *schudt hoofd*

 7. Mastif

  Die discussie over haatimams is zeker wel gevoerd en duidelijk gemaakt dat we dat hier niet willen en toestaan.
  Maar wat Wilders zegt moet NL maar van zijn achterban slikken wat het ook is.
  Aangezien de criminaliteit nog nooit zo laag is geweest en dat in zo`n enorme crisis.Denkstof genoeg volgens mij.
  Ook zouden er groter stappen naar nog minder criminaliteit gezet kunnen worden door legaliserig van cannabis alsmede besparingen op het kostenplaatje van het politieapparaat en daardoor nog mee de overgebleven criminaliteit beter te kunnen bestrijden wat weer win win in veiligheid opleverd en extra inkomsten voor de staatskas al met al zal dat rond de 2 miljard euro liggen zonder de extra arbeidsplaatsen meegerekend.Maar dat wil Geert Wilders dan weer niet.We zijn goed op weg laten we het zelf niet kapot maken door ons op te laten hitsen door welke kant ook.De juiste stappen nemen dat is wat nodig is en daar horen oproerkraaiers niet bij.
  Weg met de haatzaaiers atheist/moslim/jood of katholiek je bent dan gewoon ziek.En iedere rot denkende groepmensen idemdito.

 8. Lio

  Goed zo. Keihard aanpakken die vuile schoft. Vanaf nu zullen we de bullshit van die uitschot in de kiem smoren.

Reacties niet toegestaan