Volgens De Hond wil 43 procent van ons minder Marokkanen

In opdracht van de PVV heeft Peil.nl / Maurice de Hond onderzocht wat het standpunt van Nederlanders is ten aanzien van het aantal Marokkanen in Nederland. Maar liefst 43% van alle Nederlanders wil liever minder Marokkanen, slechts 3% wil meer Marokkanen en 48% maakt het niet uit hoeveel Marokkanen er in Nederland zijn. Een meerderheid van de stemmers van PVV (95%) en VVD (59%) maar ook meer dan eenderde van de SP-achterban en meer dan een kwart van de PvdA-achterban wil liever minder Marokkanen in Nederland. Een meerderheid van 55% van alle Nederlanders vindt dat Geert Wilders niet strafrechtelijk moet worden vervolgd.

Bron(nen):   PVV      

17 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

 2. Prikker

  Ik wil ook minder belasting betalen…
  Hoeveel procent van ons is ‘t daarmee eens ?

 3. Raymond de greef

  Beter was geweest als ze de vraag hadden gesteld wilt U minder allochtonen en geluk zoekers die niets aan de maatschappij bijdragen,dan was het percentage nog hoger.
  Het klopt dat er te veel marokkanen betrokken zijn bij criminaliteit maar er zijn nog zoveel meer ,spreek gewoon over allochtonen criminelen en asielzoekers dan voelen de overige van deze groep zich niet aangesproken,want wie wil nu belasting geld zien verdwijnen aan een groep die alleen maar geld wil maar er niets voor doet zelfs de criminaliteit in gaan om nog meer te roven.
  Sluit de grenzen,en weg met deze onaangepaste groep.
  De groep die gewoon keihard is van harte welkom.

  • marianne martens

   is gewoon werken ook goed ( geen lunch- koffiepauze, 40 uur? ) Stel voor om een keer een excursie te organiseren naar Amsterdam Zuid, Apollo-buurt, Centrum Amsterdam, Bloemendaal, Wassenaar, Bergen Noord- Holland, Laren, Naarden, Muiden,Hilversum, Alkmaar Hierna bespreken we het percentage autochtonen die verkeerd bezig zijn.

   (in antwoord op Raymond de greef)
   • Ram66

    Klopt Marianne , je hebt gelijk ik ben het zat te betalen voor iedereen die op zijn luie reet ligt, werkende mensen houden steeds minder over.
    Ik heb het niet over mensen die werkloos zijn geworden of niet kunnen werken omdat ze ziek zijn.
    wel mensen die er alles aan doen om hun hand op te houden en zeggen dat ze er recht op hebben ik als ondernemer heb nergens recht op als er iets mis gaat ,wel het risico lopen veel betalen veel uren werken en me suf betalen aan regeltjes en belastingen.
    Nog bedankt voor je aanvulling!!

    (in antwoord op marianne martens)
    • marianne martens

     had niet zo bedoelt maar je hebt gelijk als ondernemer, middenstander, boer etc is het moeilijk te overleven
     zonder dat je meer dan 40 uur werkt en vaak de verantwoording hebt voor medewerkers etc. IN de aangegeven gebieden wonen tamelijk veel mensen die op zijn zachts gezegd bijzonder vreemd aan hun geld komen. ( niet als ondernemer bv ) Ironisch?

     (in antwoord op Ram66)
     • kletsmajoor

      In die gebieden wonen relatief veel mensen die hun inkomen uit hun vermogen halen. Bedoel je dat?

      (in antwoord op marianne martens)
     • marianne martens

      ouderwets woord: de ” witte ” boorden criminelen, heb met weinig plezier in een paar dorpjes gewoond. Geen harde cijfers helaas, wel een ervaringsdeskundige. ( ook al zo’n naar woord )

      (in antwoord op kletsmajoor)
  • Dutchy

   Je realiseert je dat de heer Wilders het vooral over Nederlandse staatsburgers heeft, geboren in Nederland, opgegroeid in Nederland. Dus de gelukszoekers waar u het over heeft, komen Nederland niet eens in, die hebben namelijk en visum nodig om in Nederland te komen werken.

   Overigens asielzoekers zijn niet zoveel betrokken bij criminaliteit.

   (in antwoord op Raymond de greef)
 4. Meester Proper

  Na elke roofoverval komt er weer een procentje bij dat het helemaal gehad heeft met de Marokkanen.

  • Dutchy

   Je hebt het helemaal gehad met criminelen (punt) ongeacht hun achtergrond. De focus ligt nu op Nederlanders met een Marokkaanse achtergrond, vroeger deed de Surinaamse groep het niet goed en op dit moment wel.

   (in antwoord op Meester Proper)
 5. Dutchy

  In opdracht van de PVV, enough said.

Reacties niet toegestaan