26-jarige Amerikaanse vrouw in handen van IS

Dezelfde tak van IS die de Amerikaanse journalist James Foley vermoordde blijkt ook een Amerikaanse vrouw gevangen te houden. De vrouw, van wie de Amerikaanse regering de identiteit geheim probeert te houden, werkte als hulpverlener in het ziekenhuis van Aleppo in Syrie en is een jaar geleden ontvoerd. Is vraagt voor haar vrijlating 6,6 miljoen dollar en de vrijlating van Aafia Siddiqui, een Pakistaande wetenschapster die in Texas in de gevangenis omdat ze heeft geschoten op Amerikaanse troepen. Ze is veroordeeld tot 86 jaar, Amerika heeft als vaste beleidsregel dat de regering nooit losgeld betaald. De vraag is of die regel standhoudt als de vrouw dreigt te worden gestenigd of onthoofd

Bron(nen):   ABC      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Chemical Dude

  She is dead

 2. Pietje_Precies

  nou, dat is smullen geblazen voor onze jongens daar…..

 3. Pietje_Precies

  die is al zwanger hoor….

 4. vanhetgoor

  Het is altijd erg naar als een vrouw uit de beschaafde wereld in aanraking komt met moslimse mannen. Dat het dan hier nu toevallig een Amerikaanse vrouw betreft maakt niet veel verschil. Een vrouw is er in de moslim wereld om de mannen te onderhouden, eten te koken en met de benen wijd te liggen. Vrouwen worden niet zo vaak onthoofd omdat dit gezien wordt als een verspilling. De kwelling die een man moet ondergaan als hij door moslims gevangen wordt gehouden duurt hooguit een half uur. De marteling waaraan een vrouw wordt blootgesteld is veel vaker en veel korter, maar geeft blijvende geestelijke schade, levenslang!

  • Volledig

   Trieste reactie weer.

   (in antwoord op vanhetgoor)
   • vanhetgoor

    Nee ‘Volledig’, de realiteit is triest! Ik leid alleen jou aandacht naar die realiteit en die kun jij niet ontkennen of tegenspreken, bagatelliseren of teniet doen.

    (in antwoord op Volledig)

Reacties niet toegestaan