Isis onthoofdt tweede Amerikaan

Isis heeft een video op internet gepost waarop is te zien hoe Steven Sotloff, een Amerikaanse journalist, wordt onthoofd. De Amerikaanse regering zegt na te gaan of de video echt is. Te vrezen valt van wel. Isis kondigde bij de onthoofding van James Foley al aan dat ook Sotloff zou worden vermoord als de Amerikanen niet ophielden met bombarderen. De Amerikanen gingen door. Sotloff werd in 2013 ontvoerd door extremistische moslims en is kennelijk overgedragen aan Isis.

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Diederdick

  Reden te meer om door te gaan met de bombardementen.

  • tom van der zeeuw

   Vind ik ook had ik maar een kern wapen om het effe op hun Te gooien lijkt me eenig

   (in antwoord op Diederdick)
 2. El Perro

  1 van ons. Iedereen van jullie *.Zwaait*

  • Chemical Dude

   The shit is hitting the fan

   (in antwoord op El Perro)
   • El Perro

    Het mooie is nog dat veel adepten van de pedoprofeet ook echt denken dat het Westen bang is voor de islam. Wat een denkfout. Het Westen heeft een afkeer van islam (in deze vorm) en het is juist de islam die angst heeft voor het Westen.

    Vrouwen in minirokjes en zonder hoofddoeken, alcohol drinken, gemengde klassen, ontkerking, vrijheid van meningsuiting, stemrecht voor mannen en vrouwen, democratie etc. etc. etc. Ze kunnen er niet mee omgaan. Helaas voor hun heeft de geschiedenis uitgewezen dat een agressor in the end altijd verliest.

    (in antwoord op Chemical Dude)
 3. jeroen

  Wat doorgaan met kleine bombardementje. Kernbom op alles wat streng islamitisch is en verschijnselen heeft van wrede dingen

Reacties niet toegestaan