Arme Diederik: GroenLinks nu bijna even groot als de PvdA

Diederik Samsom verliest niet alleen zijn humeur, maar ook steeds meer van de schamele zetels die hij nog heeft. In de jongste peiling van Maurice de Hond komt de PvdA op 11 zetels. Splinterpartij GroenLinks staat op 9. De PvdA daalt, GroenLinks stijgt. JaapJansen_2014-dec.-07

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. PaulusJ

  Nog 11 teveel. Liever de appeltjes groene natuur fetisjisten en fantasten dan de berekende PvdA baantjes jagers.
  Nog altijd een miljoen dwaallichten stemmen op deze uitvreters, wegkijkers en pluchejagers partij.
  Ze zijn niet alleen, maar wel grotendeels verantwoordelijk voor de staat van ons land. Van onderwijs tot immigratie, van ziekenzorg tot ondernemers en werkenden uitbuiting. Als een hungergames hebben ze de jacht op elke cent, op elke vrijheid, op elk eigen initiatief of ondernemerschap in dit land tot kunst verheven. Ze hebben de graaiende handjes en baantjes in elk potje en in elke organisatie in dit land. Het is welbeschouwd de grootste maffiaclub in dit land.

  • ernie

   het is al een tijd geleden dat Kok van foei, bah! sprak over “exhibitionistische zelfverrijking”. Even daarna had ie zelf een handvol commissariaten x 80K/j en verhoogde de salarissen van oa ING topmannen met tigverschrikkelijk veel. Kawouter Bos wou meer tijd voor zijn gezin en regelde een klus van 500K voor 4 dgn/week en dus weten we al heel lang uit wat voor opportunisten en uitvreters deze partij bestaat. Toch wordt er op gestemd…
   Grachtengordel/kaviaar-socialisten vinden het kek om sociaal-democraat te zijn en anders gaan we redelijk doen met het knapste jongetje van Deezenzestig Ammesander Peggold.

   (in antwoord op PaulusJ)
   • Dead Silence

    De veilingmeester die ons land verkoopt aan de hoogste bieder.

    (in antwoord op ernie)
 2. Burgermans

  Veel opmerkelijker is het dat de PVV weer de grootste partij is geworden zonder enige steun van de media of BN’ers.

 3. Lio

  Nivelleren is een feest!
  Nederlanders zijn zulke domme idioten. De politieke partijen komen niet uit Mars. Ze zijn de afspiegeling van de Nederlandse mentaliteit. Al die politieke partijen waarover geklaagd wordt bestaan uit gewone doorsnede Nederlanders, de vader of moeder, de broer of zus, de oom of tante van iemand. Dus niet zeiken. Kijk naar jezelf en naar je eigen mentaliteit. Daar ben je vooral ziek van.

 4. Meneer Dick

  PvdA, GL, PvdD, Piraten en SP, deze 5 partijen staan samen op 43 zetels. Dat is evenveel als VVD en D66 samen.
  Welk blok heeft dan meer macht?

 5. Malky

  Gewoon het eerlijke verhaal blijven vertellen, niets aan de hand, vorige keer werden de peilingen 2 weken voor de verkiezingen nog omgedraaid.

 6. catchit64

  Ik woon in een plaats waar pasgeleden gemeenteraadsverkiezingen waren. Ik heb meneer Samsom 2 keer kansloos rozen zien uitdelen. Wat een triestigheid. Als je mensen wilt bereiken moet je er ALTIJD zijn en niet alleen als er zieltjes moeten worden gewonnen.

 7. Fritzy von Popsicle

  Groen (s)links is nu bijna even klein als de PvdA…..

Reacties niet toegestaan