PVV: Nederland uit de EU en 140 op de snelweg

Het verkiezingsprogram van de PVV 'Hún Brussel, óns Nederland' kiest, zegt Geert Wilders, voor ‘helderheid en stevige oplossingen’ en niet voor ‘pappen en nathouden’. ‘We stappen uit de EU en uit de eurozone. Dit is geen verkiezingsprogramma, maar onze onafhankelijkheidsverklaring', aldus Wilders. 
De verkiezingen worden wat Wilders betreft 'een groot referendum over Europa'. Het programma richt zich dan ook voornamelijk tegen de EU, zei de PVV-leider vanochtend tijdens een persconferentie. Wilders zei ook dat het niet erg is dat de PVV het verwijt krijgt dat het een one-issuepartij is. 'Dat zijn we ook en dat zullen we blijven'. Er komt overigens een issuetje bij: de PVV wil de maximumsnelheid op de snelwegen verhogen naar 140 kilometer per uur.

Bron(nen):   de Volkskrant  Elsevier    

13 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. gerrit52

  nou, 140 per uur hoeft van mij niet, maar de rest: prima!

 2. Han

  Laat er iemand met het briljante idee komen om de wegen waar nu 100 mag naar 110 te verhogen. Waarom? Omdat mensen dan vlot vrachtwagens inhalen. De mensen die met 100 op de teller een vrachtwagen voorbij kruipen zorgen voor grote vertragingen. Dat hebben de fransen goed bekeken.

 3. Cornelis Berend

  Ik zou zeggen: Nederland ook uit de Navo en 180 op de snelweg.

 4. reinos

  Dan wordt er meer benzine gebruikt. Maar daar heeft hij ook weer op verzonnen door (weer) te roeptoeteren om het kwartje van Kok af te schaffen.

Reacties niet toegestaan