Zoon van Joe Biden overleden

De tragiek in het leven van Joe Biden, vice-president van de VS, gaat voort. De zoon van Biden, Joseph Robinette ‘Beau’ Biden III, overleed zaterdag na een jarenlange strijd tegen hersenkanker. Biden (46), voormalig aanklager voor de staat Delaware, werd recentelijk opgenomen in het Walter Reed National Military Medical Center in Washington. Zijn vader hield het ziektebed van zijn oudste zoon de afgelopen weken grotendeels uit het oog van het publiek en de pers. In een korte verklaring liet vice-president Biden weten:

“Het verdriet van onze familie is niet te beschrijven. De geest van Beau leeft voort in de leden van onze familie. In het bijzonder in zijn moedige vrouw Hallie en hun twee kinderen Natalie en Hunter.”
In 1972 verloor vice-president Biden zijn vrouw Neilla en zijn dochter in een auto-ongeluk. Zijn twee zonen Beau en Hunter overleefden het tragische ongeluk.

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Marg00tje

  Wat een onzin om dit gebeuren te benoemen. Dagelijks sterven er kinderen door toedoen van de Amerikanen in andere landen omdat ze zo nodig oorlog moeten voeren. Daar liggen ze niet wakker van.

  • Jannie Ooms

   Ik leef met de man mee. Gek genoeg trekken we ons het leed van een enkeling meer aan dan dat van miljoenen. Misschien is dat wel omdat onze geest het leed van miljoenen niet kan bevatten?

   (in antwoord op Marg00tje)

Reacties niet toegestaan