Op al deze plaatsen zijn moslim protesten tegen de VS

De moslims op de wereld zijn erg kwaad om een malle film, gemaakt door een rare man. Die woede richt zich op de Amerikanen. Op het kaartje hieronder staat waar de protesten nu allemaal woeden. En het filmpje laat er iets van zien  

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Willem Brouwer

  En hoeveel van hen heeft daadwerkelijk dat stukje amateur film gezien? Laten ze gaan werken.

 2. catchit64

  Achterlijk volk

 3. Apex

  Moslims zijn altijd boos.
  Altijd boos en altijd op al die anderen, die geen moslim zijn.
  Terwijl je zou zeggen dat je op medemoslims (Syrië, SA, Iran, Taliban anyone?) toch ook wel eens een klein vingertje zou kunnen opheffen.
  Maar nee:
  En een paar handige Imams die uit de buik van Internet (spotprentje, vage obscure film, vage obscure koranverbranding) iets opdiepen waar nog nooit iemand van gehoord had en de stok is weer gevonden.
  Maar ook zonder stok lukt het ze trouwens 24/7 aardig om altijd en eeuwig boos te zijn.
  Islam is boos zijn.

 4. Cornelis Berend

  Hmm, veel van die speltjes op de kaart zijn in de gebieden waar de Arabische lente was. Dat wordt dus vast zomer en herfst overslaan voor nog enkele decennia Arabische winter.

 5. Karel Kritisch

  Ben je boos, pluk een roos..
  Zet hem op je hoed.
  Dan is het morgen weer goed…

 6. Edward_II

  Hoe sterker het waanbeeld, hoe feller de lijder eraan het verdedigt.

 7. Moslimake Deen

  Beste medemensen (moslim of niet moslim) Ik ben zelf een moslim en wat je hier ziet is idd een boosheid wat terecht is. Maar islam in het algemeen is een schoonheid van pracht en praal. Geef aub geen reactie zonder een ware kennis op te doen over de islam, over Mohamed (vrede en zegeningen over hem van God), over ons manier van denken over het leven. Alles draait voor ons om de Schepper. We leven met het bewustzijn van God. En de besten die hierin waren zijn zoals Profeet Moses, Profeet Jezus en Profeet Mohammed vrede met zen allen en vele anderen en het enige wat wij willen is hun voetsporen volgen!!

  Dus pleas mense heb geen haat op een volk vooral je die bestudeert hebt. Ik als moslim wens je het beste op aarde en later al wens je me het slechtste. Ik als moslim zou je willen bijstaan in jouw moeilijke perioden terwijl jij me niet zal steunen in mijn moeilijke tijden.

  Wij zijn allen zonen en dochters van Adam dus laten we aub leven als broers en zussen.

  Met vriendelijke groeten Khadija

Reacties niet toegestaan