Europa vernietigt de democratie zegt de President van Tsjechie

Volgens de president van Tsjechie, Václav Klaus, sleuren de leidende politici van Europa - socialisten en conservatieven - de Europese landen de vernieling in en de democratie daarmee ook. In een interview met de Sunday Telegraph zegt hij te zien hoe wordt gewerkt aan een steeds federaler Europa, met een eigen vlag en een eigen leger. Daarmee gaan volgens hem de landen van de EU ten onder, en ook de democratie. Hij heeft geen goed woord over voor mensen als de Duitse minister van BZ Westerwelle en voor EU-commissie-voorzitter Barroso, die allen uit zijn op meer centrale macht

Bron(nen):   Business Insider      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. FloatingSoulPeter

    Wat is dat ? DemoNkratie ? Oh, weer een voorbeeld hoe het absoluut niet moet wezen. Alles leidt naar hel en verdoemenis.

  2. Gerardus Molema

    Niet Europa maar de Bilderbergers willen een einde aan de democratie. Dit fenomeen is overigens niet alleen hier maar ook in de VS aan de gang. Daar wil men van de VS, Mexico en Canada één staat maken. De plannen daartoe zijn al in een ver gevorderd stadium alleen wil men, net als hier, de zaak zo draaien dat de publieke opinie de politici het mandaat geeft het alszodanig te regelen. Op dit moment probeert men dat met de schuldencrisis hetgeen aardig lijkt te lukken. Opdat men er later niet de schuld van kan krijgen als het nieuwe systeem ook, en mischien wel alleen maar, nadelen heeft maar kan zeggen dat het volk het niet anders gewild heeft en hen zelf de opdracht ertoe heeft gegeven. Een oude politieke methode om de eigen handen zo schoon mogelijk te houden en er anderzijds zoveel mogelijk profijt van te hebben.

Reacties niet toegestaan