Telegraaf: CDA’ers vissen naar baantje

Volgens De Telegraaf proberen CDA'ers - nu ze (misschien wel voor het allerlaatst) deelnemen aan de macht - nog snel een mooie baan te krijgen. Leers wil ambassadeur worden, Verhagen eurocommissaris en Atsma Commissaris van de Koningin in Zeeland. Daarnaast is er een aantal burgemeestersbenoemingen te verwachten, zoals voor Gorinchem, Houten, Brunssum, Woerden en Gouda. Sommige CDA’ers hebben al wel ander werk gevonden, schrijft De Telegraaf. Het oud-Kamerlid Ormel krijgt een baan als adviseur bij de wereldvoedselorganisatie FAO en zijn collega Koopmans wordt directeur bij een Amsterdams adviesbureau.

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Templein

  Verhagen eurocommissaris? Dat maakt er de transparantie van Europa niet beter op.
  Hij is daarbij ook geen representant van de politieke voorkeuren van de bevolking.
  Maar de VVD zal hem wel dankbaar zijn en ze weten zich in Europa gesteund voor vechtmissies en neoliberale plannen van multinationals, enz.

 2. Pietje_Precies

  zou ik ook doen, op het moment dat mijn ontslag dreigt. Wat is de nieuwswaarde?

 3. gerrit52

  is dit zo gek? ze moeten toch weer aan het werk? raar bericht van mijn lijfkrant. althans om het op de voorpagina te zetten.

 4. Michael Helterman

  Willen ze wachtgeld is het nieuws, gaan ze op zoek naar werk is het ook nieuws. Tja…..

 5. Michael Helterman

  Willen ze wachtgeld is het nieuws, gaan ze op zoek naar werk is het ook nieuws. Tja…..

 6. Jannie Ooms

  Verhagen, de raspoetin van het CDA als Eurocommissaris naar Brussel? Als dank voor zijn gebrek aan beoordelingsvermogen, wat leidde tot de ondergang van zijn partij? Nee, dat nooit.

  Het zal wel onvermijdelijk zijn dat hij beloond wordt, zo werkt dat nu eenmaal in de politiek. Maak hem maar burgemeester van een heel kleine gemeente. Het lijkt me datdat geen kwaad kan.

Reacties niet toegestaan