Reacties op Twitter: ‘Lachende Joe Biden wint debat van beginneling Paul Ryan’

Vannacht was het debat tussen Joe Biden en Paul Ryan, de twee kandidaten voor het vice-presidentschap. Kon Democraat Joe Biden de schade herstellen die president Obama opliep na het debat van vorige week? Of zou Ryan de Obama-campagne een genadeklap geven? De eerste opiniepeilingen geven wisselende resultaten. De meeste Twitteraars geven Biden de meeste punten: ‪@erikmouthaanRTL Biden en Ryan beide sterk maar Biden overklast op punten, maakt een boel goed van Obama's vlakke prestatie. ‪@ebvrNOS Mijn conclusie veep-debat: Biden zette Ryan steeds makkelijker opzij. ‪@TomKleijnUSA Democraten misschien blij, maar het Obama/Romney debat volgende week is nog vele, vele malen belangrijker. ‪@kvdlinde Qua verwachtingsmanagement moest Biden in ‪#VPdebate scoren tegen Ryan, en dat deed hij niet. Daarom Ryan op punten.  ‏‪@MeijerHerman Biden is misschien wel beter dan Ryan. Maar die arrogante, onderschattende glimlach en dat gegrinnik van Biden gaat hem de kost koppen. @‪HansAnker Lach van Biden kan gemakkelijk uitgelegd worden als gebrek aan respect voor tegenstander Ryan. Riskant. ‪@ErikvanBruggen Dat lachen van Biden is niet slim. Oogt arrogant. En Ryan is een soort kostschooljongetje. ‪@JeanneDoo ik wou dat Biden niet steeds zo stom ten koste van Ryan zat te lachen. ‪@SteveStreza This debate is funnier if, every time Biden laughs, you imagine him saying “bullshit”. @JanDriessen Biden de ervaren man, Ryan onervaren jochie. Applaus hier alleen voor Biden. ‪@TomKleijnUSA Biden blijft hard aanvallen. Wordt misschien tikje overmoedig. ‏‪@apjvalk Ryan in het defensief gedreven over zijn belastingplan. ‪@DavidGrann: Can Biden and Ryan do the next two debates too?”

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. Indenvreemde

    Weet je wat? het is allebij niks.Obama nog Romney. Het tijdperk US of A loopt ten einde De machtsverhoudingen komen anders te liggen in de wereld zowel politiek als financieel.Us of A zal een mindere dominante rol gaan spelen en uiteindelijk een backplayer worden.
    De teloorgang is al jaren zichtbaar als ik kijk naar de kwaliteiten van de vorige administraties en de huidige en de toekomstige.
    Misschien moet Palin het eens proberen met een thee en naaikransje.

Reacties niet toegestaan