Staatssecretaris Weekers blijkt betrokken bij corrupte Van Rey

Jos van Rey ruikt ernstig naar corruptie. Volgens een onderzoekscommissie was hij fout. Een van zijn vrienden blijkt VVD-staatssecretaris Weekers. Van Rey bekostigde een deel van de persoonlijke verkiezingsprogramma van Weekers. Er stond een huizenhoog affiche in Limburg om kiezers op te roepen op Weekers te stemmen. Weekers ontkende ooit dat hij wist wie dat betaalde, maar erkent nu aan het NRC dat het Jos van Rey was die zijn campagne betaalde. “Hij heeft mij aangeboden om het billboard in het kader van mijn persoonlijke campagne te bekostigen. Daarmee heb ik ingestemd. Om onduidelijkheid en verwarring achteraf te voorkomen had ik de afspraken graag zwart op wit gezet.”

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Tokio

  Ik zie hem nog staan als Kamerlid financiën samen met de dsb gedupeerden die nog steeds geen oplossing hebben voor hun woeker leningen en hypotheken en flink zijn opgelicht door Scheringa en consorten zoals ZALM. Gedupeerden DSB werden Tokkies genoemd door de maatschappij en hadden zelf schuld.
  Na onderzoek kwam de waarheid naar boven en de gedupeerden stonden wel degelijk in hun recht. Belangenorganisatie stonden op om een graantje mee te pikken in het leed.. anno 2012 is er nog steeds geen oplossing voor de gedupeerden en curatoren hebben het zo gespeeld dat ze maar weinig uit hoeven te keren ( dat noemt men met een mooi woord ingroei) Belangenorganisatie/advocaten hebben er flink op verdiend maar wie is de dupe weer nog steeds de gedupeerden DSB. Kamerleden zoals Weekers keken alleen maar toe en zwijgen het gebeuren dood, net zoals de belangenorganisaties het doen. De curatoren DSB bank hebben de macht en worden gesteund door de rechter commissaris. Gedupeerden krijgen geen oplossing maar een sigaar uit eigen doos
  Belangenorganisaties lagen te slapen tijdens de onderhandelingen. SSP heeft een kantoor betaald door curatoren hoe onafhankelijk ben je dan nog op forum krijgen de mensen geen antwoord meer dat noemt men dood zwijgen. Niets hebben ze gedaan en nog steeds zitten de gedupeerden in de shit. machteloos en geen enkel recht..
  Dit is de praktijk. In theorie schilderen de curatoren en BO het natuurlijk als een topdeal af. Kan u mededelen dat dit niet het geval is.

 2. janneke123

  En nu? Pakt iemand dit op en kan deze meneer de biezen pakken of gaat het zoals altijd in de doodzieke Nederlandse politiek?
  Men dronk een glas, deed een plas en alles bleef zoals het was…

 3. Madman

  Een van onze politieke leiders corrupt?

  Dat geloof ik niet… ze zijn allemaal zo integer.
  Vooral markje, die lacht altijd.. nee, ik denk dat het niet waar is hoor …

  En trouwens, dat heeft iedereen al gemerkt…ze zitten daar voor ons!
  Ze doen alles om het leven beter te maken voor ons allemaal!

  Ik stop even met schrijven.. ik ben ineens een beetje misselijk.

Reacties niet toegestaan