Ladies program

Politiek
door Admin
zaterdag, 11 juli 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Alle voorspellingen dat Silvio Berlusconi van de G8 een potje zou maken, zijn niet uitgekomen. De bijeenkomst van de wereldleiders is voorbeeldig verlopen. Nou ja, op een enkel detail na.
Zo heeft de Italiaanse pers zich bijzonder gestoord aan het gedrag van Carla Bruni (Italiaanse), de vrouw van Nicolas Sarkozy. Il Giornale beschuldigde de echtgenote van de Franse president van 'snobistisch gedrag.'
Ze was niet tijdig in Italie gearriveerd om mee te doen aan het ladies program, waar de vrouwen van de wereldleiders zich aan dienden te onderwerpen (bezoek van de slachtoffers van de aardbeving in L'Aquila), en evenmin was ze van de partij toen de dames een ontmoeting hadden met Paus Benedictus.
Carla's verweer: haar echtgenoot had haar hier niet voor uitgenodigd. Dat ze later alsnog op haar eentje (zie foto) op bezoek ging bij de slachtoffers van de aardbeving en een cheque overhandigde van 3,2 miljoen euro voor de restauratie van de Santa Maria del Suffragio, kon haar reputatie niet redden.
Conclusie van de rechtse Italiaanse media: Carla zat goed fout, maar ze is wel erg sexy.
Bron(nen): Libération