Messiaanse almachtigheid

Politiek
dinsdag, 12 mei 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
"De publicatie van de “Air Force One” foto is een goed doordachte actie van het Witte Huis dat daarmee doorgaat met de hersenspoeling van het Amerikaanse volk, om dat te overtuigen van de Messiaanse Almachtigheid van het presidentschap van Obama."
Marketing professor Victor J. Massad schenkt in American Thinker klare wijn. "Met het Vrijheidsbeeld weggedrukt op de achtergrond glinstert het machtige Icoon van het Leiderschap als een Phoenix herrijzend om ons er aan te herinneren dat de Staat gaat voor onze onbelangrijke burgerlijke vrijheden. Nu de aan het hoofd van de staat eindelijk deze geweldige en elegante man staat moeten we de staat voor laten gaan."
De actie van het Witte Huis om met het vlegtuig van de president rond het Vrijheidsbeeld te vliegen is een schande, vindt Massad, maar de gemiddelde Amerikaan zal er in trappen en vergeten op welke wijze de foto tot stand kwam.
"Als de President echt als opzet zou hebben de waarheid te vertellen, dan zou hij beter het Vrijheidsbeeld hebben kunnen hullen in een burka en er het bord "Mission Accomplished" op kunnen zetten."
Bron(nen): American Thinker