Sarkozy was overal!

Politiek
door Admin
donderdag, 12 november 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Bij de moord op Kennedy (foto), op het plein van de Hemelse Vrede in 1987, voetballend in het elftal dat de wereldtitel veroverde in 1992, en zelfs bij de Schepping door God - Sarko was overal.
In Frankrijk weten ze wel raad met het leugentje van president Sarkozy, dat hij in hoogst eigen persoon aanwezig was in Berlijn op 9 november 1989, toen de Muur viel.
Er zijn mensen die zich afvragen of hij heeft gelogen en waarom. Maar er zijn er ook, die over dit onderwerp goede grappen maken. Als het zo is dat de president zo nodig een plekje in l'Histoire wil innemen, dan zijn er genoeg die hem daarbij graag een handje helpen.
Onder het hoofdje '#nicolassarkozypartout' (nicolassarkozyoveral) wordt zijn rol opTwitter en elders totaal ridicuul gemaakt. Waarbij hem de ene na de andere heldenrol wordt toebedeeld. 
- het kleine kereltje dat op het Tien'amenplein in Peking de tanks tegenhield? Dat was Sarkozy; - tussen 2573 - 2454: Nicolas Sarkozy bouwt op zijn eentje drie piramides in Gizeh; - (met een fotomontage:) Sarkozy was samen met Neil Armstrong de eerste man op de maan; - de VN heeft erkend dat Sarkozy in 1492 Amerika heeft ontdekt; - Sarkozy tekende de Wapenstilstand op 11 november 1918; - Sarkozy heeft de verbrandingmotor uitgevonden; - hij is gesignaleerd in Normandie op 6 juni 1944 (D-Day); - Als Sarkozy op dat moment niet net in Londen was om The Beatles te promoten, was hij in Dallas aanwezig geweest bij de moord op president Kennedy; - en tot slot uit duizenden grappen: het was Sarkozy die op Woodstock de gitaar van Jimi Hendrix stemde.
Onder link drie een ftotreportage die bewijst dat Sarko overal was, zoals bij de vredesbespreking in 1944 in Jalta met Stalin Roosevelt en Churchill (foto).