Moslim patrouille terroriseert wijk in Londen

Een kleine groep moslimextremisten terroriseert een wijk in Londen. Ze  noemen zich zelf 'Moslim Patrol' en vinden dat Waltham Forest moslimgebied is en dat de oorspronkelijke bewoners weg moeten. De Daily Mail bericht dat de leden van groep zich opdringen aan voorbijgangers die er in hun ogen een vieze en voze westerse manier van leven op na houden. In het door de moslimfanaten op YouTube geplaatste filmpje The Truth about Saturday Night is te zien hoe de leden van de groep voorbijgangers vertellen dat ze geen alcohol mogen drinken en dat vrouwen hun vlees moeten bedekken. Ze zeggen dat zij geen mensen respecteren die Allah niet gehoorzamen. Vervolgens steken ze reclameposters in brand met daarop bh's van H&M. Moslimorganisaties die vreedzaam willen samenleven met andere gemeenschappen veroordelen de acties van de groep.

Bron(nen):   Daily Mail      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. besserwessie

  De islam terroriseert de hele wereld.

 2. marijkewerf

  Enkele reis Afganistan.

  • Genuine_Defector

   Je vraagt je inderdaad af wat zulke mensen hier in het Westen te zoeken hebben. Maar ja, de moslimbroederschap wil ook een kalifaat dat reikt tot in Spanje. En daar geeft de EU vrolijk 5 miljard euri aan.

   Ik snap deze wereld al langer niet. Althans in ieder geval niet het religieus-idiote gedeelte, hoewel dat eigenlijk een pleonasme is.

   (in antwoord op marijkewerf)

Reacties niet toegestaan