Koningin zichtbaar aangedaan en ontroerd tijdens balkonscene

Een opmerkelijk aangedane prinses Beatrix nam het gejuich in ontvangst van de menigte. Het deed haar zichtbaar iets.  Leukste moment: Beatrix die op het balkon zegt tegen de twee anderen: "even wuiven misschien". Beetje jammer: in zijn allereerste zin als koning maakt WA al een taalfout. 'Waar wij voor u intens dankbaar zijn' De foto's:

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Buck Danny

  Misschien door de zenuwen? Het zijn ook maar mensen.

 2. mensenmens

  Mijn voelbare emotie werd zichtbaar toen ik een emotie zag bij doorgaans op TV Wassen Pop, Beatrix.
  Hoe veel mantra’s heeft W.A. gisteren in zijn brein moeten opzeggen om zijn emotie in de hand te houden. Zelfs na de geregisseerde? knipoog van Maxima.
  Wat is er in Nederland mis met het tonen van echte emotie? Mensen met emoties hebben een bepaalde kwetsbaarheid. Ja, we herinneren ons nog de reacties op de NEPlach? van Rutte.
  Mag W.A. ook wel eens chagrijnig zijn? Of is het Koningshuis een Officeel-Wassen-Beelden- Museum. Een dag per jaar je emotie mogen tonen “in het zicht van de camera” bij feesten op Koningsdag, is bijna onmenselijk.
  De Camera zoemt in, op beeld en op geregisseerde verbeelding. Achtergrond en Voorgrond, perfect geregisseerd. Het Koningshuis en het Kunstje.
  De regie in handen van de adviesVrouwe op de achtergrond. Zij was gisteren even zichtbaar.

Reacties niet toegestaan