Willem Alexander houdt de beste toespraak uit zijn leven

Nu het er op aankwam lijkt er een nieuwe, verbeterde versie van Willem Alexander te zijn opgestaan. Hij hield een kraakheldere toespraak, waarin hij zijn rol eerder groter dan kleiner maakte. Waar zijn oma nog zei: 'wie ben ik dat ik dit doen mag', zei Willem Alexander: 'Ik ben er klaar voor en zal mijn positie vanuit mijn eigen varntwoordelijkheid en taakopvatting invullen' Er zal nog heel wat worden geanalyseerd over deze toespraak. Maar ook zonder diepe analyse is duidelijk: dit was het verhaal van een sterke, en sterk gemotiveerde man. Een eigentijdse, zeer sterke rede

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jan Jansen

  Chapeau, Gerard Driehuis, om na een toespraakje (van te voren overigens uitvoerig ingestudeerd), om nu al te concluderen, dat hier sprake is van een sterke, en sterk gemotiveerde man..

 2. Jan Jansen

  Chapeau Gerard Driehuis om na een van te voren uitvoering ingestudeerde toespraak met behulp van de lakeien van de RVD te concluderen, dat we te maken hebben met een sterke, sterk gemotiveerde man. Moet je me toch eens uitleggen waarop die analyse gebaseerd is!

 3. zo maar iemand

  Een sterke tekstschrijver bedoel je. Willem zelf is een beetje dom. En dat kan ik weten want ik zat bij hem op school.

  • RhodBerth

   Je moet wel erg dom zijn om te denken dat je iets over iemand kan zeggen omdat je bij hem op school zat.

   (in antwoord op zo maar iemand)

Reacties niet toegestaan