Dit is de kaart met de route van de vader van vermiste broertjes

De politie heeft een kaart vrijgegeven met daarop mogelijke routes van de vader van de vermiste broertjes Julian en Ruben. De heenweg heeft de politie nauwkeurig in kaart kunnen brengen, over te terugweg bestaat nog onduidelijkheid.

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. janneke123

  Prachtig al die track and trace kunstjes maar per saldo worden er nog 2 weerloze en onschuldige kinderen vermist. Voor de familie hoop ik dat er snel duidelijkheid komt want hier wordt je helemaal gek van.

 2. Gert Jonkhans

  Wanneer de paarse route is gereden dan heeft hij daar erg lang over gedaan, mogelijk is er in die tijd iets gebeurd?

 3. GeenGrootLicht

  Waarom lijkt iedereen aan te nemen dat de vader in Neerbeek is omgekeerd? En dan met zijn zoontjes teruggereden? Niet erg logisch. De weg door Limburg wijst op een bestemming in de Ardennen. Zoeken bij Doorn is zinloos, ondanks alle goede bedoelingen van vrijwilligers. Hopelijk ziet de politie de aandacht van media en publiek voor Utrecht als een nuttige afleiding en richt het serieuze onderzoek zich op België.
  Wat is er bekend over [1] de hoeveelheid brandstof getankt bij Neerbeek en [2] de hoeveelheid brandstof nog in de auto toen die gevonden werd in Doorn? Dat kan iets zeggen over de afgelegde afstand en dus een nuttige aanwijzing voor hoe ver de auto gereden heeft… De vader nam de kinderen mee voor een vakantie: is er iets bekend van reserveringen voor vakantiehuisjes in België?

  • Dutchy

   Wat heeft hij in het half uur in Neerbeek gedaan? Ardennen is te ver weg, had hij nooit kunnen halen, gegeven de tijd. Het brandstof peil lijkt me een goede indicatie over de afgelegde afstand.
   Wat heeft hij in die drie uur tussen Rhenen en Leersum gedaan? In drie uur kan je een hoop kilometers maken helaas.

   (in antwoord op GeenGrootLicht)
   • GeenGrootLicht

    Tussen 22:45 (Neerbeek) en 1:42 (Rhenen) = ook bijna 3 uur. Trek er 1 uur af voor de afstand. Dan nog rest nog altijd 2 uur…
    Andere optie, tussen Rhenen en Leersum: Grebbeberg of uiterwaarden bij Amerongen.

    (in antwoord op Dutchy)
  • Karel Kritisch

   Kijk eens naar de tijden.. Ardennen kan volgens mij nooit. Tussen Rhenen en Leersum zit wel een te lange tijd. Misschien was hij op weg met de bedoeling echt op korte vakantie te gaan en is er onderweg wat in zijn hoofd geknapt en is overstuur teruggekeerd en wat er toen gebeurd is?? Vreselijk allemaal..

   (in antwoord op GeenGrootLicht)
 4. Helma van Kastel

  hebben ze al in grotten gezocht!!Ik weet niet of er daar in de buurt een grot is?????

Reacties niet toegestaan