‘Link georganiseerde misdaad en dood Visser en Severein’

De verdachten die de Spaanse politie heeft aangehouden of zoekt in verband met de dood van oud-volleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein, ,,zijn personen verbonden aan de georganiseerde misdaad''. Dat hebben betrokkenen bij het onderzoek maandag bevestigd, meldden plaatselijke media in Murcia. Visser en Severein waren sinds maandag 13 mei in Spanje vermist. Ze zijn zondagavond laat dood gevonden in het plaatsje Alquerías, ongeveer 10 kilometer ten noordoosten van de Zuid-Spaanse stad Murcia. De vondst volgde op de eerste arrestaties in deze zaak, aldus de krant La Verdad de Murcia. Eén van de verdachten is in Valencia gearresteerd en naar een andere wordt nog gezocht.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. kletsmajoor

  Gokken op volleybalwedstrijden?

  • dezer

   Wat ik heb gelezen, is dat ze verhaal gingen halen bij de eigenaar van de club ivm niet betaald salaris in de periode dat ze daar speelde .Volgens de lokale media heeft de eigenaar banden met de maffia en kregen spelers soms ontroerend goed in plaats van geld , wat vervolgens niets waard bleek te zijn .De Spaanse politie deed dit vorige week af als zijnde onzin verhalen, maar ik heb het idee dat het wel eens in die richting zou kunnen gaan.

   (in antwoord op kletsmajoor)
   • Genuine_Defector

    Ontroerend goed.
    🙂

    Als dit verder waar is… Niet echt verstandig om verhaal te gaan halen bij zware criminelen. Ook niet verstandig om bij een club te gaan volleyballen met banden in de onderwereld. Tenzij je dat niet wist natuurlijk, maar doorgaans zijn zulke vermoedens vrij algemeen bekend.

    (in antwoord op dezer)
 2. JOHNN

  “Wat ik heb gelezen”, “zulke vermoedens algemeen bekend”.
  Welingelicht?? Zullen we maar even afwachten tot er echt geverifieerd nieuws is, voor we onze wijsneus erin steken.

Reacties niet toegestaan