Severein (miljonair), Vissers zwanger

Lodewijk Severein is doodgemarteld en Vissers was zwanger. De 57-jarige Nederlander had toen hij dood werd gevonden geen tanden meer in zijn mond en een gebroken kaak. Dat meldt de Spaanse krant La Verdad vandaag op basis van politiebronnen. De ontvoerders stopten Severein na zijn dood in verschillende stukken in een vuilniszak. Zijn hoofd, armen en benen waren gescheiden van zijn romp. De toestand waarin zijn lijk zich bevindt verklaart mede de terughoudendheid van de Spaanse politie om definitief te verklaren dat de gevonden lichamen die van Visser en Severein zijn. DNA-onderzoek moet dat bewijzen Volgens het AD was Severein miljonair. Hij verkocht een aantal jaren geleden het computerbedrijf HCC-net aan KPN en zou daaraan miljoenen hebben verdiend. 'Ik ben een historicus die heel toevallig in de ict is beland,' zei hij destijds over zichzelf tegenover Het Financieele Dagblad. 'Eerst heb ik 10 jaar voor de klas gestaan. Daarna heb ik allerlei projecten gedaan met nieuwe media." Dat maakt het temeer raadselachtig dat de twee boomlange Nederlanders een Fiat Panda huurde om zich in Murcia te verplaatsen. Misschien heeft ook dat te maken met de fatale afloop Volgens de lokale Spaanse krant Levante-EMV zou Ingrid Visser zwanger zijn geweest. Het was al bekend dat zij en haar partner Lodewijk Severein in Murcia waren voor een afspraak bij een vruchtbaarheidskliniek.  
Visser en Severein kwamen op 14 mei niet bij de kliniek opdagen
   

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. André Somers

  Waarom is het raadselachtig dat je een panda huurt als je miljonair bent? Je kan toch ook gewoon leven, ookal heb je geld?

  Edit: inmiddels is het artikel veranderd. In het oorspronkelijke artikel stond iets over dat het raadselachig zou zijn dat je als miljonair een Fiat Panda huurt.

 2. iembam

  Niet het geld, maar de lengte van de twee maakt het raadselachtig. Misschien trokken ze de voorstoelen eruit en zaten ze op de achterbank. Zo zou ik mij ook voortbewegen in een panda.

 3. Esther8

  Wat wordt precies bedoeld met die laatste alinea? Hoezo heeft de huurauto te maken met de fatale afloop?

 4. Mieke Noor

  Terwijl ik het lees, denk ik….wil ik deze details allemaal weten? Zouden zij gewild hebben dat deze informatie allemaal op straat kwam of de familie?

 5. Serge

  Wat een smakeloze kop….Wel onwaardig. Geen enkele klasse.
  (Miljonair) (zwanger)
  Gatverdamme, redactie, ga je handen wassen.

Reacties niet toegestaan