Wat zijn ondergoed over een man zegt

Heeft je vriend een losse boxershort? Een string? Volgens Belgie Vandaag en Photonews weet je wie hij is als je ziet wat hij draagt. We gaan de mogelijkheden af: Losse boxershort: deze mannen houden van fastfood.  Hygiene vinden ze minder belangrijk dan hun comfort. Strakke boxershort: Deze mannen zijn meer met hun uiterlijk bezig en ook met hetgeen vrouwen nu eigenlijk van hem verlangen. Ouderwetse slip: slips zijn vooral eigenlijk iets voor kinderen of voor heel oude mannen. Als jouw vriend hem draagt is hij kind gebleven, heeft hij volstrekt geen belangstelling voor uiterlijk vertoon, of is hij stokoud. Geen ondergoed: mannen die geen ondergoed dragen zijn vaak te lui om hun ondergoed uit te wassen. En vinden dat blijkbaar niet smerig Als hij al te lui is om dat te doen, is dat ook een teken dat hij lui is in het algemeen. En smerig in het algemeen. String: deze mannen is bijzonder intensief bezig met zijn uiterlijk. Hij wil er ten alle tijden goed uitzien. Bron: Vandaag 

10 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Kruisnet

  Wat een niveau weer. Hoe werkt dat nou bij WIK? Elke dag even googelen op top5 of top10 en dan het meest stompzinnige lijstje publiceren?

 2. Paulraw

  Dacht dat Diederik stapel net een taakstraf gekregen had?Is ie alweer aktief..

 3. knier

  Volgens mij moet je toch echt vrouw of homo zijn om van zo’n non item een item te kunnen maken.

 4. Heldoppantoffels

  Fjin dat er zulke conclusies te trekken zijn door de keuze van ons ondergoed, de man is blijkbaar een zeer simpel wezen.

  Ik draag een strakke boxershort, een string vind ik voor homo’s!

  • marianne martens

   zo’n T broek is hetzelfde als een T shirt, heel aantrekkelijk voor vrouwen en mannen, van zo’n levende T. broek zou ik me weer kapot schrikken.

   (in antwoord op Heldoppantoffels)
 5. bebeben

  En wat dragen normale mannen?

 6. martijnhoekstra

  Mannen zijn dus ijdel, oud, onhygienisch of smerig. Iets anders kan niet.

 7. TES

  • Een string vind ik ongemakkelijk zitten, dat touwtje door je bilnaad heen, tevens ballenknijper bahbah, is meer iets voor de dames onder ons. Ik mag het graag zien bij de dames iig 🙂

  • Geen ondergoed: Als ik geen ondergoed draag, draag ik ook geen andere kleding, meer iets voor op het nudistenstrand.

  • Ouderwetse slip: Zit te strak en dus onhandig, ookwel ballenknijper genaamd.

  • Strakke boxershort: Die draag ik meestal als ik fiets. Niet alle ‘hipsters’ zitten lekker, stofje moet voldoende soepel en elastisch zijn, anders is het net als een gewone slip een ballenknijper.

  • Losse boxershort: Als groot geschapen man draag ik die het liefst, dat zit het lekkerst, maar weer lastiger met fietsen gezien het geheel zegmaar los bengelt/alle ruimte heeft.

  Bij voorkeur de losse boxershort dus, nou, om alvast een illusie uit de wereld te helpen, hou ik niet van fastfood.

  Ik denk dat de grote van het geslachtsorgaan een grotere rol speelt bij welk type onderbroek het lekkerst zit. Een onderbroek moet vooral lekker zitten.

 8. UnknownArtist

  Ik draag altijd een string en ben het er wel mee eens wat hier staat! En nee ben geen gay of bi.

Reacties niet toegestaan