De ideale man

Uit een nieuw onderzoekje lijkt de wacho (de macho/watje mix) op zijn retour en maakt de gentleman een come back. Hij is vooral voorkomend, 40 en succesvol. Of om preciezer te zijn: de vrouwen vinden dat hij op 40-jarige leeftijd zijn succes moet hebben bewezen. Al geeft 23% hem daar tot het sterfbed de tijd voor. Anders dan verwacht hoeft hij maar van 1% sportief te zijn. Maar van het merendeel van de ondervraagden mag hij niet veel drinken en een opvliegend karakter hebben is al helemaal uit den boze. Van 35% moet hij hoog opgeleid zijn en van 30% moet hij hard werken. En door wie zijn deze ideale mannen dan opgevoed, vraag je je af. Blijkbaar door vrij dominantie moeders want uit het onderzoek blijkt dat 69% denkt dat zijn moeder veel invloed heeft op een man, of zelfs totale controle heeft (9%). Als beste voorbeelden van ideale mannen kwamen Mc Dreamy (Grey's Anatomy) naar voren, Alec Baldwin en gek genoeg John Hamm (van Mad Men) die in de serie exorbitant veel drinkt.

Bron(nen):   Vanity Fair  Nu    

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Heldoppantoffels

  Neemt iemand dergelijke trends werkelijk serieus? Laat mensen lekker zichzelf zijn en laat je niet gek maken door dergelijke kul.

  • Prikker

   Het is voornamelijk irritant om elke keer weer te moeten aanzien.
   Het lijkt wel de marieclaire hier….

   (in antwoord op Heldoppantoffels)
 2. marianne MARTENS

  voel me beschermd, afhankelijk, onzelfstandig, onzeker, onaantrekkelijk en krijg jeuk van dergelijke onderzoekjes. het wordt zelf gezegd “jes.

 3. knier

  Allemaal gelul,IK ben de ideale man,maar dat houd ik natuurlijk wel geheim,anders moet ik constant al die vrouwen van me afslaan,aan eentje heb ik wel genoeg 😉

 4. input@nu

  met een plaatje van een rokende man in een bruin pak, wat wil dat zeggen?

 5. Betweter

  Het is crisistijd, en kennelijk vinden vrouwen het dan ineens weer fijn als de man goed verdient … 😉

Reacties niet toegestaan