Nieuwe video: de politie zou de hond niet zomaar hebben doodgeschoten

Er is een tweede video opgedoken van het incident in Californië  waar een agent zonder veel reden een grote rottweiler doodschiet.  Deze video is verspreid door de politie zelf. Volgens hen kun je zien dat de agent geen keus had dan het dier dood te schieten. Dat hij  schoot was, zo legt de politie uit, omdat agenten wordt geleerd nooit eenmaal te schieten, maar altijd meerdere malen. En hen wordt ook geleerd niet op de benen (in dit geval de poten) te mikken, maar om te schieren om 'uit te schakelen'. Oordeel zelf.  

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Karel Kritisch

  Had gewoon het baasje gevraagd zijn hond in de auto te doen. De man was al voor niets aangehouden en meteen overdreven in de handboeien geslagen. Maar ja Amerikanen zijn cowboys he, echte machtwellustelingen. Sukkels

 2. Dead Silence

  Ach, de hond hoeft niet meer te lijden…deze dieren wel: http://www.youtube.com/watch?v=zFelfDbkzm4

 3. Peter Vluggen

  de hond was in de auto…en kwam eruit..zei ik het niet de politie was terecht maar neeee allemaal schelden tegen me omdat mn mening anders was dan de rest van de kudde ..veel plezier in jullie kudde

  • Oh_Oh_SarCastro

   Welkom op het interweb.

   (in antwoord op Peter Vluggen)
  • iembam

   zit je met je neus naar die video te kijken ofzo? of wil je alleen je gelijk bevestigd zien worden. politie had even aan baasje kunnen vragen om de hond in de auto te doen. niets aan de hand.

   (in antwoord op Peter Vluggen)
  • Prikker

   Maar daar had je toch geen nieuwe account voor aan hoeven maken…Ben je zo bang te non-conformeren ?

   (in antwoord op Peter Vluggen)
  • Karel Kritisch

   Niks kudde. Het is een zwaar overdreven reactie. Was in Nederland nooit zo gebeurd.

   (in antwoord op Peter Vluggen)
 4. Paulraw

  Zie niets bijzonders op de beelden .MSM dekt de politie weer kritiekloos.Hond loopt wat heen en weer ,baasje is erg dichtbij in nieuwe beelden volgens MSM .Man doet toch niets?
  Als je goed kijkt zie dat de hond alleen maar onrustig heen en weer loopt met zijn bek slap openhangend ,geeft mij geen aanvallend idee.

Reacties niet toegestaan