Is dit de slimste hond ooit?

Gabe trekt de WC door, haalt op verzoek melk uit de koelkast en doet nog veel meer

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Dit is een (lelijke) hond die wat kunstjes heeft geleerd en nu kennelijk de slimste hond ooit is maar heb je ooit gehoord van de stichting hulphond? Daar neem ik echt mijn petje voor af en die doen goed werk, geen circus act.
  http://www.hulphond.nl/

 2. Marion

  Ik vind dit helemaal geen circusact, ik vind het een prima manier om het leven van een hond te verrijken. Veel beter dan de hele dag slapen en drie rondjes om het bloemperk per dag. Deze hond wordt tenminste mentaal uitgedaagd.

  • Prikker

   Ik twijfel een beetje of je dit echt meent of cynisch bedoelt…
   Dit meen je toch niet echt he ?
   Alles in deze video is op commando, niets is spontaan.
   En wellicht ten overvloedde, maar voor jou deze les : Dieren zijn geen mensen.

   (in antwoord op Marion)
   • Marion

    Ik weet dat dieren geen mensen zijn, maar ik mis hierin een argument. Dieren zijn geen mensen en dus…? Als je naar de lichaamstaal van de hond kijkt, dan zie ik niks dat wijst op angst oid. Honden werken graag voor hun baas, en dat kun je ze door positieve training (met beloningen) aanleren. Als je tegen commando’s bent dan ben je zeker ook tegen gehoorzaamheidstraining of een sport als agility? Waarom ben je er tegen dat een hond leert zijn hersens te gebruiken? Dat zou echt een hoop gedragsproblemen schelen als honden goed zouden worden beziggehouden. En bijtincidenten als mensen hun hond eens een keer goed onder appèl zouden hebben.

    (in antwoord op Prikker)
  • catchit64

   Je kunt er ook voor kiezen wat ruimer te gaan wonen als je graag een hond wilt hebben 😉

   (in antwoord op Marion)

Reacties niet toegestaan