Nare video: man rijdt opzettelijk zijn hond dood

Het zou komen door relatieproblemen. En het leidt tot deze nare video op beelden van een beveiligingscamera is te zien hoe Michael David Parker (45) zijn chihuahua uit de kofferbak van zijn auto haalt. Het hondje rent de straat op en blijft even staan. Ondertussen is Parker weer in zijn auto gestapt. Hij rijdt achteruit en geeft vervolgens gas, richting zijn hondje. Waarschuwing: de video is uitermate onprettig
De chihuahua wordt vol geraakt, en blijft stuiptrekkend op straat liggen. De hond overleefde het niet. Parker werd later gearresteerd.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Ik zie helemaal niks.

 2. Kopje thee

  ‘Waarschuwing: de video is uitermate onprettig.’ Waarom dan toch publiceren? Sensatiezucht? Stiekem toch ‘n beetje sadistisch? Snap het eerlijk niet.

 3. Barry Bafman

  Gelukkig stopt de opname zodra de auto de hond schijnt te raken. Desalniettemin erg onsmakelijk en ik denk niet dat Wel hier het meest geschikte platform voor is.

  Al staan hier een keer geen spelfouten in.

 4. Cornelis Berend

  Wat ik niet begrijp is dat als je besluit om dit te publiceren, je dan niet complete versie laat zien. Moet te vinden zijn, hier is de hufter nog een keer en nog uit een veel betere hoek ook!

  http://launch.newsinc.com/share.html?trackingGroup=90051&siteSection=ndn&videoId=25499647

Reacties niet toegestaan