Oostenrijkse vrouw moest trouwen met haar verkrachter

Er blijkt weer een westerse vrouw in de val van de sharia-wetgeving te zijn gelopen van de Verenigde Arabische Emiraten. De vrouw werd verkracht in een parkeergarage nadat ze terug ging van een feestje waarop ook alcohol werd geschonken. Toen ze aangifte deed werd ze gearresteerd wegens seks buiten het huwelijk en vanwege de alcohol. Het feit dat ze zelf moslima is maakte de zaak er niet beter op. Volgens het geldende recht kon zij een gevangenisstraf ontlopen als ze trouwde met haar verkrachter. Zover is het niet gekomen. De regering van Oostenrijk heeft druk uitgeoefend op de heersers van de Emiraten en gisteren is de vrouw (29) teruggekeerd in Wenen waar ze werd ontvangen door de minister van Buitenlandse Zaken

12 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Lio

  De obsessie van sommige van die kut muslemlanden met seks buiten het huwelijk blijft onbegrijpelijk. Dat kun je alleen ongedaan maken door met die hond te trouwen in plaats van die hond op te pakken en voor de krokodilen te gooien.

 2. De Staatsburger

  Wat een walgelijke godsdienst is het toch.

  • Lio

   Alle religies zijn walgelijk, ook die chistenhonden in Nederland en Europa.

   (in antwoord op De Staatsburger)
   • De Staatsburger

    Aperte onzin. Zonder Christendom zouden wij Europeanen nog steeds bloeddorstige barbaren zijn. Kijk maar naar het Midden-Oosten.

    (in antwoord op Lio)
    • erik smit

     Huh? ‘Wij’ waren bloedige barbaren die hele eilanden uitmoordden, mensen als slaven verkochten, noem maar op. Allemaal uit naam van de Lieve Heer.
     Dat wij wat moderner geworden zijn, komt eerder omdat het christendom niet meer zo’n centrale plek inneemt in onze samenleving.

     Ik vind het ook nogal denigrerend tegenover alle moslims in ons land om de wandaden van regimes in rare oliestaten alleen maar op hun godsdienst te schuiven.

     (in antwoord op De Staatsburger)
     • De Staatsburger

      Wat je schrijft klopt aantoonbaar niet. Het Christendom heeft er juist toe bijgedragen dat de slavernij in Europa werd verboden en dat oorlogvoeren als zondig werd gezien.
      Het is geen toeval dat Christelijke landen welvaart en vrede kennen en moslimlanden corruptie en geweld. Het is een direct gevolg van de Christelijke respectievelijk islamitische moraal.

      (in antwoord op erik smit)
     • Van Oldenbarnevelt

      De kerk heeft veel vaker een rol gespeeld bij het ontstaan van oorlogen dan bij het beëindigen ervan. Ook de rol van de kerk in de Tweede Wereldoorlog is noemenswaardig. En nu houden zij nog steeds pedofielen de hand boven het hoofd.

      http://tinyurl.com/oy9n469

      Fijne moraal……

      (in antwoord op De Staatsburger)
     • De Staatsburger

      Totale onzin. Al in 1938 verklaarde Paus Pius XI: “Het antisemitisme is een onsympathieke beweging waaraan wij, wij christenen geen deel kunnen hebben” Zo’n 700.000 Joden zijn gered uit de vernietigingskampen doordat zij asiel kregen in Vaticaanstad.
      Er zijn naar mijn weten nog nooit oorlogen door de Kerk ontstaan. Ik kan tal van conflicten opnoemen waar de Kerk juist geholpen heeft ze te beëindigen. En het is ook een verzinsel dat de Kerk nog steeds bewust pedoseksuele priesters de hand boven het hoofd houdt.

      (in antwoord op Van Oldenbarnevelt)
    • Lio

     Je hebt het helemaal niet begrepen blijkbaar. Als het niet voor de verlichting en de strijd tegen de christenhonden was geweest, dan was je nu nog steeds de slaaf van de kerk en werd je nog steeds, vandaag de dag, vervolgd door die vaticaan en andere chtistelijke instanties voor de kleinste afwijking t.o.v. de minderwaardige ‘kerkelijke normen en waarde’. Vergeet niet die jesus kwam ook uit het midden-oosten waar jij nu naar verwijst als…….! De drie religies komen allemaal uit het midden-oosten en zijn kopieën van elkaar. Ga die boeken eens lezen dan zie je wel dat die vele malen naar elkaar verwijzen.

     http://nl.wikipedia.org/wiki/Verlichting_(stroming)

     http://www.bijbelenkoran.nl/

     (in antwoord op De Staatsburger)
     • De Staatsburger

      Een nogal achterhaalde en feitelijk onjuiste kijk op de geschiedenis. De Kerk is altijd tegen slavernij geweest. Juist door de moraal van redelijkheid en verdraagzaamheid heeft de Verlichting uitsluitend in de Christelijke wereld kunnen plaatsvinden. Ook de Kerk nam veel Verlichtingsidealen over. Met andere woorden: zonder Christendom geen Verlichting. Ter illustratie: in het Midden-Oosten leven de mensen nog steeds in bijgeloof, onverdraagzaamheid en rechteloosheid.
      Waar Mohammed gewelddadige onderwerping predikte, predikte Jezus naastenliefde en verdraagzaamheid. Dat verschil zie je duidelijk terug in de Christelijke respectievelijk islamitische maatschappijen.

      (in antwoord op Lio)
 3. Cornelis Berend

  Waarschijnlijk is seks en verkrachting per definitie hetzelfde in die rare sharia-landen, want met zo’n ‘regime’ heeft geen enkele vrouw er nog zin in.

 4. brabantman

  Woon zelf in een bekende badplaats in Thailand. Je ziet het hier elke dag om je heen. Arabieren (moslims) die zich volgieten met alcohol en ‘s avonds het liefst 2 of meer Thaise hoertjes tergelijk mee naar hun hotel nemen.
  Stelletje hypocrieten.

Reacties niet toegestaan