Moeder slaat zoontje (4) dood omdat ze denkt dat hij homo is

Jessica Dutro uit het Amerikaanse Oregon dacht dat haar zoontje Zachary homo aan het worden was. Hij was pas vier jaar oud, maar toch dacht ze al tekenen te zien en ze vond het walgelijk. Daarom probeerde zij en haar partner (die niet de vader was van Zachary) de homo-aanleg van het jongetje uit hem te slaan. Telkens als hij iets deed wat volgens moeder Jessica homo-achtig was kreeg hij veel en harde klappen. "He's going to be gay", schreef ze op Facebook "He walks and talks like it. Ugh." En telkens als ze tekenen zag tuigde ze hem af. Dat gebeurde zo vaak dat de jongen er aan is bezweken. Jessica staat nu terecht wegens moord, haar vriend wegend medeplichtigheid. Ze had nog een ander kind, een ouder zusje van Zachary. Dat meisje werd ook mishandeld en zit nu in een kindertehuis

Bron(nen):   Independent      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  allereerst de vraag, hoe het komt dat WEL.NL zoveel menselijk leed uit Amerika transporteert. De daden zijn veelal zeer primitief en monsterachtig.Lijkt me dat er in Griekenland,Spanje, Noorwegen ook genoeg gebeurt etc. Leren we/elkaar Europeanen beter kennen.Onbegrijpelijk dat bij de geboorte het kind niet meteen is weggehaald. Misschien heeft deze vrouw teveel naar de YOU Tube’s filmpjes over dierenmishandelingen( PIEP,CIWF )gekeken, vlak voor de slaughter, krek hetzelfde. Lijkt me niet, wel een diepgestoorde vrouw. Een kind van 4 jaar is in grote liefdeloze ellende gestorven.Hopend dat haar dochter beter is terecht gekomen.

  • Kopje thee

   Inderdaad, soms weet ik niet zo zeker dat ik dergelijk huiveringwekkend nieuws, uit alle hoeken en gaten van de wereld opgeduikeld, wil lezen.
   (P.S: ook jij een mooie avatar, fijn!)

   (in antwoord op marianne martens)
   • marianne martens

    ja, inderdaad dit soort berichten sla ik meestal over, de You tube filmpjes over mensen- en dieren mishandeling sla ik over, thanks.

    (in antwoord op Kopje thee)
  • Karel Kritisch

   Zeer treurig bericht. Arm kind.

   (in antwoord op marianne martens)
 2. Aida

  sommige struisvogels steken ook liever hun kop in het zand

 3. Aida

  Het ergste is nog wel dat bepaalde orthodoxe christenen deze moeder verdedigen met ‘ze deed alleen maar haar christenplicht’. http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?p=1077333

Reacties niet toegestaan