Demonstratie tegen juweliersvrouw die overvallers doodde

Op Facebook en Twitter zou de indruk kunnen ontstaan dat heel het land enthousiast is over het feit dat de juwelier en zijn vrouw in Deurne de twee jongens doodden die hen probeerden te beroven. Maar er zijn ook tegengeluiden, al zijn ze zwak.
Een klein groepje heeft gisteravond laat in Eindhoven gedemonstreerd tégen de juweliersvrouw uit Deurne. Zij riepen volgens Omroep Brabant meerdere keren 'moordenaar'.
Volgens de actievoerders wordt ze onterecht als held gezien. De politie heeft de demonstranten uiteen gedreven. Het is verboden om op het Stadhuisplein te demonstreren zonder vergunning. Binnen een half uur was de demonstratie weer voorbij.  

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Diederdick

  Ja, heb het filmpje gezien.
  Denk dat de demonstranten niet helemaal onbevooroordeeld waren.
  Jammer, juist nu had de Marokkaanse gemeenschap verschil kunnen maken, nu zal wel weer de discriminatiekaart worden getrokken..

 2. AT

  Ze spelen Geert weer lekker in de kaart. De domheid is ongelooflijk!

 3. Jannie Ooms

  Potentiële daders die protesteren tegen het gevaar waaraan ze worden worden blootgesteld als ze een gewapende overval uitvoeren. Ik moest eigenlijk wel even glimlachen…

  • Apekool

   Snap eigenlijk niet dat de politie ze niet allemaal even heeft meegenomen, grote kans dat deze cultuur-verrijkers al het een en ander op hun kerfstok hebben.
   Zonder verdenking mag je niet onderzoeken, maar gelukkig geven ze hier zelf aanleiding!

   (in antwoord op Jannie Ooms)
 4. Meester Proper

  Ze zouden die Marokkaanse criminelen allemaal het land moeten uitzetten. Wat een brutaliteit.

 5. Meester Proper

  Criminelen die roepen “wij willen gerechtigheid”, wat een gotspe.

 6. Heldoppantoffels

  Hoe durven die smeerlappen!? Echt om te kotsen de mentaliteit onder deze betrokken demonstranten. Je zou preventief de oproerpolitie er op los moeten laten met een stel hongerige honden.

  Het wordt tijd dat de Marokkaanse gemeenschap in Nederland zich eens van positieve kant laat horen in deze kwesties, in plaats van meeleven met de misdadige Marokkanen. Dat wekt namelijk de indruk dat Geert gelijk had.

Reacties niet toegestaan