Een madam uit Manhattan doet een boekje open over DSK

Dominique Strauss-Kahn, de inmiddels afgetreden IMF-topman, huurde in 2006 - hij was toen ook al in de race om socialistisch presidentskandidaat te worden - prostituees van een hoerenmadam in Manhattan. Deze Kristin Davis vertelt in de Daily Telegraph dat de jonge vrouwen die ze hem leverde klaagden over zijn “agressieve” gedrag. "Hij was een klant van mijn bureau, maar als mannen misbruik maken van vrouwen, dan bescherm ik niet langer hun identiteit.”

Davis, die beweert te beschikken over een lange lijst van beroemde klanten, memoreert dat DSK haar op haar mobiele nummer belde en haar 1.200 dollar contant betaalde voor een twee uur durende sessies in hotelkamers.
En hij wist precies wat hij wilde: "Een 'All-American girl', met een fris gezicht, uit het Middenwesten."
In januari 2006 klaagde een meisje tegen haar dat hij ruw was en boos. "Ze zei tegen me dat ze hem niet nog een keer wilde zien".

In september 2006 reisde DSK naar New York voor een conferentie georganiseerd door Bill Clinton. Kristin Davis vertelt dat ze toen een Braziliaanse prostituee naar zijn hotelkamer stuurde. Die meldde haar dat haar klant behoorlijk ruw was. "Ze vertelde me ook dat ik geen nieuwe meisjes meer naar hem toe moest sturen."
In 2008 belandde Davis in de gevangenis voor het bevorderen van prostitutie. Een van haar klanten was Elliot Spitzer, toen nog gouverneur van de staat New York, totdat hij in 2008 in opspraak raakte omdat hij prostituees had bezocht.

Bron(nen):   Daily Telegraph