Deurnse juwelier vrijuit, zijn vrouw nog niet

Juwelier Willy Sanders (53) uit Deurne wordt niet meer verdacht van doodslag op Abdel H. (20) en Youssef F. (29). Volgens justitie is er geen enkele aanwijzing dat de Brabander heeft geschoten op de twee gewapende overvallers. Als er al vervolging zal komen, dan zal dat zijn van de vrouw van Sanders. Ook voor justitie staat nu vast dat niet hij, maar zij de dodelijke schoten loste. De twee daders kwamen op vrijdagavond 28 maart om het leven toen zij juwelierszaak Goldies in Deurne probeerden te overvallen. Daarbij raakten zij eerst in gevecht met Willy Sanders, waarna zijn vrouw Marina (52) twee dodelijke schoten loste. Justitie is er nog niet over uit hem te vervolgen voor illegaal wapenbezit. Ook is nog niet besloten of Marina wordt vervolgd voor de dood van de overvallers.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Meester Proper

  Die knullen recidiveren niet meer. Hulde aan dit juweliersechtpaar!

 2. Karl Ruprecht Kroenen

  En zo rolt Justitie bij ons in dit land….

  Eerst de vrouw vrijlaten om volkswoede te vermijden en dan als de storm is gaan liggen stilletjes tot vervolging overgaan van iemand die gewoon gebruik heeft gemaakt van het universele recht op zelfverdediging,in dit geval de overheid niet meer in staat is om voor orde en bescherming van de burgers te zorgen en men hierdoor constant blootstaat aan vijandige elementen.

 3. Vogelbeest

  “Noodweer is de noodzakelijke verdediging tegen onmiddellijke wederrechtelijke aanranding van eigen of andermans eerbaarheid, lichaam of goed. ”

  Zo moeilijk is het toch niet lijkt me.

 4. ruudevenhuis

  zelfverdedigingsrecht was toch aangepast ? pas het dan ook toe inplaats van dit slappe gezemel! toch te gek voor woorden als we ons eigen hachie moeten redden en er ook nog voor gestraft worden.

Reacties niet toegestaan