7 dingen die bedrogen vrouwen gemeen hebben

1. Ze zijn bedrogen door hun vader Als vrouwen door hun vader in de steek zijn gelaten of wanneer hij weinig aandacht voor hen had, dan verwachten ze dat van alle mannen. 2. Ze verwarren aantrekkingskracht met liefde Aantrekkingskracht is er direct, liefde heeft tijd nodig. Veel aantrekkingskracht hoeft niet altijd tot een goede relatie te leiden. 3. Ze kiezen voor foute mannen Veel vrouwen vallen op zogenaamde verkeerde mannen: de stoere macho’s die liever niet zo trouw zijn. De meest geschikte mannen zijn vaak hun zachtaardige beste vrienden. 4. Ze houden niet zo van seks Voor mannen is seks erg belangrijk. Als een vrouw er niet zoveel zin meer in heeft, zijn ze eerder geneigd om vreemd te gaan. 5. Ze zijn niet tevreden over hun lichaam Als vrouwen maar vaak genoeg zeggen dat ze te dik zijn of niet mooi genoeg, dan gaan mannen dat geloven en vinden ze hun vrouw minder aantrekkelijk. 6. Ze stellen zich te afhankelijk op Sommige vrouwen cijferen zich compleet weg in een relatie. Mannen voelen zich ongemakkelijk bij claimerig en afhankelijk gedrag. Ze zijn gevallen op een stoere zelfstandige vrouw. 7. Ze zijn te druk met werk en kinderen Als vrouwen werk en kinderen altijd voor laten gaan, voelt de man zich niet meer belangrijk. Hij wil graag tijd met zijn vrouw doorbrengen en het gevoel hebben dat hij er toe doet.  

Bron(nen):   Yahoo      

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. AT

  Wat een kinderlijke “journalistiek” dit zeg. Is het misschien verstandig om zo’n artikel dat je van yahoo plukt even nader toe te lichten? Waarom pakt Jeanette 7 punten uit 10 in totaal? Waarom lijkt dit artikel te suggereren dat vreemdgaan de schuld is van de vrouw? Leg dan in ieder geval uit waaruit blijkt dat ze deze punten gemeen hebben.

  Off topic:

  Ik kwam ooit naar WEL.nl omdat het een interessante collectie aan nieuwsfeiten had en net een andere insteek had dan gewone nieuws sites, dit was prikkelend. De laatste tijd nemen suggestieve manieren van schrijven, tekstuele fouten en dit soort kinderlijke artikelen de overhand in wat ik zie.

  De voornaamste reden dat ik nu nog hier kom is omdat er mensen van ‘verschillend pluimage’ op een redelijk geschaafde manier met elkaar discussieert. Los van de meningen is het niveau van schrijven vaak hoger dan in de artikelen zelf.

  • Kopje thee

   On topic: inderdaad, mijn (zeker gigantische, zelfgebreide, ranzige, als ik dit stuk mag geloven) broek zakt af van de toon van dit lijstje. Ik heb mannen van allerlei pluimage – softies, macho’s, intellectuelen, narcisten, zachtaardig, ruwe bolster – vreemd zien gaan van vrouwen die zelfstandig, afhankelijk, stoer, lief, nymfomaan of preuts waren, van goede moeders en van slechte moeders, van beeldschone, oerlelijke, trotse, tevreden vrouwen, maar ook van vrouwen in de rouw, of vrouwen op hun sterfbed. Van pas gevonden liefdes en van vrouwen waar ze een levenlang leed, lief en kinderen mee gedeeld hadden. Als ik ‘n conclusie zou moeten trekken, zou dit zijn dat vreemdgaan te gemakkelijk is geworden. Omdat het geaccepteerd wordt en gefaciliteerd, omdat het door globalisatie en internet zo eenvoudig is geworden. Kat op spek binden verhaal.
   Off topic: same here. Van de reacties leer ik meestal meer dan van de nieuwsstukjes zelf.

   (in antwoord op AT)
 2. Robin

  Rommel uit de content farm van Yahoo. Vervang voor de grap het woord man eens door “nozem” en/of het woord vrouw door “non”.

  • vanhetgoor

   Nonnen houden niet zo van seks. Non wordt teleurgesteld door verkeerde meneer pastoor.

   (in antwoord op Robin)
 3. harrr

  Dat mannen vreemd gaan is gewoon gevolg van evolutie. Het heeft namelijk een functie, vrouwen die vreemdgaan is evolutionair gezien volstrekt zinloos.

  • molly

   @harrr: Evolutionair gezien is het zeker niet zinloos voor een vrouw zich te laten bevruchten door een alfa-mannetje met sterke genen en die kinderen daarna laten opvoeden door een zachtaardig, trouw bêta-mannetje, liefst met veel geld.

   (in antwoord op harrr)
 4. 2374

  En hoe zit hetanders om? Of als beide vreemd gaan?

 5. vanhetgoor

  Uw horoscoop voor vandaag is, U zult een vreemdeling ontmoeten en een verre vriend denkt aan U (dit geldt voor alle sterrebeelden) Kortom, een dooddoener die altijd van toepassing is, tenzij men geen verre vriend heeft.

  Deze zeven voorwaarden zijn op vrijwel iedereen van toepassing, er staan er een paar in die universeel voor de vrouw zijn. Een vrouw kan geen baan hebben èn kinderen opvoeden, een vrouw moet dus afhankelijk zijn, dat is per definitie zo. Als je maar genoeg naar de reclame kijkt wordt iedereen ontevreden over het eigen lichaam, zelfs Doutsen Kroes kan ontevredenheid worden aangepraat! Vrouwen houden niet van seks, klaar! Bedrogen door hun vader, hoort bij het volwassen worden: ‘Ja, kindje, ik zal er altijd voor je zijn’ en ‘Je bent nu al twintig, leer je eigen band plakken of breng die fiets naar de fietsenmaker!’ Dat is een por in de rug om zelfstandig te worden, dat is geen verraad!

  Nog een horoscoopje: U zult vandaag een stukje lezen met het denk niveau van de Huffington Post. Falderaldera, het maakt niet uit of je het http://www.Wel.nl of http://www.Niet.nl gelezen hebt.

Reacties niet toegestaan