Hem ‘groter’ maken is niet zonder risico’s

Het Duitse Nu.nl bericht dat de helft der Duitse mannen vindt dat hun penis te klein is. En een behoorlijk aantal laat het er niet bij zitten, want een te korte veroorzaakt veel psychisch leed bij Duitsers, weet news.de. Er zijn - zo weten we van spam - veel kruiden en andere wondermiddelen, maar de meest effectieve wijze is uiteraard er een stukje aan laten knutselen door een dokter. Dan weet je zeker dat je daarna een grote hebt.
En wat is groot? In opgewonden toestand is een gemiddelde lul tussen de 14,5 en 15,2 centimeter. De penisvergroting staat in Duitsland op de 7e plaats (met stip) van schoonheidsbehandelingen. Het is ook niet goedkoop: 5000 euro (wie wil snappen hoe de techniek van de ingreep in zijn werk gaat moet even de bron lezen. Daar staat het (in het Duits) in detail. Het is niet fijn om te vertalen).
En de kans is groot dat de operatie zijn doel niet bereikt. Allereerst moet de penis een aantal weken niet te groot worden. Pas na 8 weken is technisch gezien geslachtsverkeer aan te raden. Daarna blijkt het succes pas als hij een aantal malen op de opgewonden proef is gesteld. Hoe vaak het misgaat is niet bekend, omdat de kans groot is dat teleurgestelden zich niet melden.

Bron(nen):   News.de