Britse krant verbaasd: Hoe kan Doutzen er zo mooi uitzien? (foto's)

Samenleving
door Admin
maandag, 26 maart 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
1. Doutzen op het strand De Britse krant Daily Mail vraagt zich af hoe het toch kan dat Doutzen er zo prachtig uitziet:
Bron: Dailymail
2. Dronken Anouk plaatst filmpje van wilde nacht Zangeres Anouk heeft zich zondagnacht goed vermaakt. Op haar Facebook profiel plaatste ze een filmpje van haar en haar vrienden in beschonken toestand. De groep zat in een auto toen dit filmpje werd opgenomen. Anouk schrijft: 'We hadden een fantastische avond! Ik voel me alleen niet zo goed...heel veel...gedronken. #hangover deel 3'. Bron: AD
3. Tattoo's van Rihanna op een rij Bron:
4. Vreemde celebrity fobieen Pamela Anderson De rondborstige blondharige Pamela Anderson is voor iedere man een genot om naar te kijken. Zelf kijkt ze niet zo graag naar zichzelf. Ze lijdt aan eisoptrofobie, de angst om jezelf in de spiegel te zien. Tyra Banks Wereldberoemd model Tyra Banks denkt dat dolfijnen altijd lief zijn tegen andere mensen, behalve tegen haar.
Johnny Depp Voor een man die vaak de vreemdste karakters speelt in films is het wel eigenaardig dat hij bang is voor clowns. De acteur lijdt namelijk aan coulrofobie. Hij probeert zich over deze angst heen te zetten door posters en schilderijen van clowns in zijn huis op te hangen. Bron: Ryan Gosling(in Crazy Stupid Love) Zac Efron (in 17 again) Channing Tatum (in Dear John) Taylor Lautner (in Twilight: New Moon) Justin Timberlake (in Friends with Benefits) Bron:
imageimg1332555506348
imageimg1332558036984