Bram verlaat het familiekantoor Moszkowicz

Bram Moszkowicz vertrekt per direct bij het familiekantoor Moszkowicz Advocaten. Het advocatenkantoor maakte vandaag bekend dat de maatschap in Amsterdam is ontbonden. Omdat 'mr. Abraham (Bram) Moszkowicz naast de advocatuur ook nog andere werkzaamheden verricht'. Dat melden diverse media, waaronder de Volkskrant. Een nadere uitleg is er niet.
Brams broers, Max en David Moszkowicz, hebben nu de leiding over respectievelijk de civiele en strafrechtelijke takken van de praktijk. Bram zal in zijn eentje in Amsterdam verdergaan, maar blijft vooralsnog wel in hetzelfde pand zitten.

Tegen Bram Moszkowicz loopt een onderzoek door de Nederlandse Orde van Advocaten omdat hij een geschil heeft met de Belastingdienst. 'Naar aanleiding van de kwestie met de fiscus, zijn we nu bezig met een onderzoek waaraan Bram Moszkowicz volledig medewerking verleent', zegt de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten tegen zakenblad Quote. 'Over enkele weken is het onderzoek naar de contante betalingen afgerond en dan gaan we ons bezinnen of we aanleiding zien om tuchtrechtelijke maatregelen op te nemen.'
Volgens Quote heeft de Belastingdienst voor de periode 2003-2006 aan de hand van Moszkowicz' uitgavenpatroon geverifieerd dat hij zeker 1 miljoen euro cash heeft uitgegeven. Een bedrag dat hij niet kan verantwoorden.

Bron(nen):   de Volkskrant  Quote