Overleden grappenmaakster laat de mensen nog één keer lachen

Velen waren verbijsterd toen ze het overlijdensbericht van een 83-jarige vrouw lazen in de Connecticut Post. De Amerikaanse, die wel van een grapje hield, had elf jaar eerder het bericht zelf geschreven. Het ging als volgt: 'Norma Rae Flicker Brewer, een inwoonster van Fairfield, is overleden tijdens het beklimmen van de Kilimanjaro. Ze heeft haar levensdoel om de top te bereiken nooit gehaald, maar kwam wel tot het basiskamp. Haar dochter, haar katten en hond Mia waren bij haar toen ze stierf. Het vermoeden bestaat dat mevrouw Brewer is overleden aan onderkoeling, nadat Mia haar warme winterlaarzen en haar sokken had opgegeten.' Dochter Donna Brewer wordt platgebeld door lezers die zich afvragen waarom een vrouw van 83 in godsnaam de Kilimanjaro gaat beklimmen. 'Mensen die mijn moeder niet kennen zijn stomverbaasd. Mensen die mijn moeder wel kennen lachen en zeggen: ‘Ja, dat is Norma'. Ze had altijd wilde verhalen, die meestal niet klopten.' Zoon Raymond voegt toe: 'Met dit overlijdensbericht wilde ze waarschijnlijk zeggen, dat het leven weliswaar serieus is, maar dat je het niet altijd al te serieus moet nemen.' In werkelijkheid stierf Norma aan een beroerte. An obituary published in Saturday's Connecticut Post claimed 83-year-old Norma R. Brewer, of Fairfield, died due to hypothermia after her dog ate her socks and boots at the base of Mount Kilimanjaro. According to Brewer's family, this was just a continuation of her pranks from the afterlife.The mother and grandmother who recently died from a stroke wrote her own obituary. Photo: Contributed Photo / Connecticut Post Contributed

Bron(nen):   Connecticut Post  Metro    

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  “Mensen die mijn moeder wel kennen lachen en zeggen: ‘Ja, dat is Norma’. Ze had altijd wilde verhalen, die meestal niet klopten.’ Niet gediagnostiseerde Alzheimer?

  • ernie

   Jaloers? Bij haar lachten de mensen om haar verhalen die niet klopten. Hoe is dat bij jouw leuterkoek die ook niet klopt? Daar lacht helemaal niemand om, dus terecht dat je jaloers bent.

   (in antwoord op Windows 8)
 2. marianne martens

  Lijkt me een leuke vrouw die nogal verrassend is, lekker lachen en vet associërend verder kletsen zodat je allebei niet meer begrijpt wat het verhaal is.

Reacties niet toegestaan