Man ligt twee uur op straat en niemand helpt hem

In het Chinese Yuhuan valt een man om en blijft op straat liggen. Twee uur lang passeren voetgangers en auto's hem. Niemand doet iets. Tot er een auto over hem heen rijdt. Dan pas wordt de politie gebeld. De man zou ter plekke zijn overleden. Een beveiligingscamera heeft alles vastgelegd. In acht minuten passeren 23 mensen en 4 auto's. Iedereen loopt de man voorbij zonder iets te doen, op één vrouw na. Zij blijkt achteraf de buurvrouw te zijn en waarschuwt zijn familie. Twee uur nadat de man is gevallen, rijdt een witte Volkswagen over hem heen. Hij wordt enkele meters meegesleept. Dan wordt eindelijk de politie erbij gehaald. De man zou vaak dronken zijn.

Bron(nen):   AD      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  altijd die zever. Er is een héél goede reden waarom dit gebeurt maar lamme journalisten vinen nog geen vlieg op een koeievla

 2. Calhoun84

  Als die zatlap elke dag dronken op de grond ligt dan is het ook wel logisch dat niemand hem (meer) helpt. Sneu voor die man maar weinig nieuwswaarde wat mij betreft.

  • RP Geniet

   Weet het niet 100% zeker maar is volgens mij oud 2014 nieuws, ben dit bericht al veel eerder tegengekomen, geen nieuwswaarde en ja hoor komt van de telegraaf

   (in antwoord op Calhoun84)
   • Calhoun84

    Zou best kunnen, kom wel vaker oud “nieuws” tegen op deze site. Dat het van de Telegraaf komt verbaasd mij ook niets.

    (in antwoord op RP Geniet)
 3. Paulraw

  Los van de oorzaak ,dan sleep je die man toch even met een paar man naar de kant waar hij zijn roes kan uitslapen?

  • Apekool

   … om vervolgens door diezelfde man aangeklaagd te worden wegens toegebracht letsel.

   In China loop je met een grote boog om dit soort situaties heen, er wordt teveel misbruik gemaakt van de situatie waarbij de helper in problemen gebracht wordt.

   (in antwoord op Paulraw)
 4. Oh_Oh_SarCastro

  Op Amsterdam centraal zal precies hetzelfde gebeuren. Misschien dat de politie je het station uittrapt om buiten in de kou te creperen.

Reacties niet toegestaan