Iris ging bij vriendin op bezoek in Barcelona

In het toestel van Germanwings dat gisteren verongelukte, zat de twintigjarige Iris Claassen. Ze was op weg naar huis na een gezellig weekend bij een vriendin, die in Barcelona stage loopt, schrijft het AD.
Haar stiefvader en broer waren aan het werk, toen ze werden gebeld over de ramp. 'Het vluchtnummer, de tijden, alles klopte,' vertelt hun werkgever. 'Ze zijn gelijk vertrokken.' Vriendinnen van Iris kunnen het nog niet geloven. Ze waren een hechte groep. Anderhalf jaar geleden vierden ze nog samen vakantie op het Griekse eiland Kreta. 'Dit is zo onwerkelijk,' is het enige wat vriendin Isabel kan uitbrengen. Ook bij Iris' collega's van de HEMA in Deurne is de verslagenheid groot. Ze werkte al 5 jaar bij het filiaal. 'Donderdagmiddag liep Iris hier vrolijk de deur uit. Ze ging naar een vriendin in Barcelona, die eerder ook bij ons heeft gewerkt. Ze had er ontzettend veel zin in. Iris reisde graag. Wij zeiden nog: je hebt het verdiend, geniet ervan. En dan dit. Niet te bevatten.' Op Facebook van de familieleden stromen de condoleances binnen. 'Lief lief schoonzusje en vriendinnetje, ik kan het niet geloven! Ik hou van je.' Haar vader schrijft: 'Zo onwerkelijk nog. Voor altijd in ons hart.'
 

Bron(nen):   AD      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  “vertelt hun werkgever” ?
  Die hoernalisten schamen zich toch echt voor niks …

 2. Vogelbeest

  Zielig, en mijn medeleven naar de familie en vrienden.
  Maar als ze met de auto was gegaan en er ze had een ongeluk gehad op de peage in Frankrijk had ze nog niet eens de krant gehaald. Nu zat ze in een vliegtuig en is het overal voorpagina nieuws. Beetje overdreven misschien.

  • KarlRuprechtKroenen

   Komt dat wellicht omdat het bij een vliegtuigongeluk in een keer meteen om veel slachtoffers gaat?
   Dan is het ook niet echt verwonderlijk dat dit het nieuws haalt. 😉

   (in antwoord op Vogelbeest)

Reacties niet toegestaan