Verliep de crash van de Airbus op deze manier?

Tot nu toe is de crash van vlucht 4U9525 onverklaarbaar. De piloten hebben zelfs geen noodsignaal uitgezonden. Het toestel van Germanwings maakte een acht minuten durende duikvlucht en sloeg te pletter tegen een bergwand bij het Franse Digne-les-Bains. Om meer inzicht te krijgen, heeft de Franse omroep Francetv Info het traject van de Airbus gereconstrueerd in 3D op basis van openbare vluchtgegevens. Het filmpje begint om 10 uur 's ochtends als vlucht 4U9525 opstijgt na een vertraging van een half uur. Om 10u31 bereikt het vliegtuig de kruishoogte. Het traject en de parameters van de vlucht zijn volstrekt normaal. Maar om 10u32 gaat het plotseling mis. Er wordt een steile duikvlucht ingezet. Het vliegtuig verliest 1.000 meter hoogte per minuut. Dat is drie keer zo snel als een normale daling. Om 10u39 bedraagt de vlieghoogte nog amper 2.660 meter en dat is lager dan vele bergtoppen in de Alpen. De crew stuurt nog altijd geen noodsignaal uit. Een luchtverkeersleider slaat als eerste alarm nadat alle radiocontact is verloren. Wellicht is het vliegtuig vlak daarna tegen een bergwand gevlogen. Zie de reconstructie hieronder.

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

44 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Aan welke terroristen heeft Poetin nu weer Buk-raketten uitgedeeld?

 2. Windows 8

  dom sensatiefilmke

  • Paulraw

   Idd weinig extra info.

   Beetje zinloos.

   (in antwoord op Windows 8)
  • Allard

   Kijk er dan ook niet na, probleem opgelost.

   (in antwoord op Windows 8)
   • Windows 8

    Lees me dan niet, probleem opgelost.

    (in antwoord op Allard)
   • Windows 8

    Het is inderdaad op jouw niveau. Sommige mensen moet je nu eenmaal tonen, met plaatjes of video, dat een vliegtuig snel moet dalen alvorens te kunnen crashen.
    Voor 99,9999999999999999999999999% is dat logisch

    (in antwoord op Allard)
    • Allard

     Jij hebt wederom weer eens verstand van de zaken? Geweldig, dan kun je misschien mee naar het rampgebied om je expertise op de proef te stellen. Met jouw opleiding moet je toch wel aan de bak kunnen komen toch of niet?

     Overigens ben je weer eens een punt vergeten, toch maar eens wat minder achter je beeldschermpje doorbrengen, misschien dat je oogjes dan eens wat rust krijgen. Heb jij op je appeltje de trackingfunctie al uitgeschakeld? Want anders kan de Sociale Dienst precies zien wanneer jij op wel.nl zit, en dan wordt je uitkering gekort!

     (in antwoord op Windows 8)
     • Windows 8

      Expertise heb je niet nodig om te weten dat een vliegtuig een (snelle) daling inzet voor een crash. Dat is zo logisch als nat water maar ja, daar heb je minstens 2 hersencellen voor nodig. Eén meer dan jij bezit.

      (in antwoord op Allard)
     • Allard

      Zie je wel dat je teveel achter je beeldschermpje zit? Je oogjes zijn volgens mij al helemaal droog. Pas je wel op dat je geen last krijgt van geknapte bloedvaten?

      (in antwoord op Windows 8)
     • Windows 8

      Heb jij nog zo’n elektronenkanon als scherm? Ja, ik dat geval snap ik dat je oogjes wateren na tijdje.
      Voor de modernere mensch met een Dell Ultrasharp zijn dit lang vervlogen tijden hoor.

      (in antwoord op Allard)
 3. Zonspotter Peter

  Het is geen ongeluk. Stom toeval misschien. Maar ze hadden niks in de gaten dat ze te pletter vlogen ? Zeer ervaren piloot. Dit zaakje stinkt.

  • Windows 8

   Euh, of ze konden er niks aan doen ?
   Zuurstofgebrek door decompressie na cockpit glasbreuk

   (in antwoord op Zonspotter Peter)
   • Allard

    Zuurstofgebrek? Dat moet jij nu waarschijnlijk ook hebben nadat je gisteravond een hele krat Grolsch wegtikkte.

    (in antwoord op Windows 8)
 4. Guest

  wat nou putin. de elite legt de aandacht op putin, terwijl onze overheid, de elite, Amerika de grootste terroristen zijn! Amerika voorziet al zijn vijanden van wapens munitie ‘vliegtuigdrones’ zoals gebruikt is met het ‘verdwenen vliegtuig’ en 9-11. en iedereen die de waarheid spreekt word van de tv geweerd. iedereen die de waarheid naar buiten brengt word omgelegd! de elite zijn de grootste terorristen! geloof die bullshit verhalen niet. want alles wat we horen, zouden we in twijfel moeten trekken. Amerika is het grootste kwaad , bilderberg, rochild…….. rara waarom horen we daar niet van?? landen innemen onder mom van terroristenbestrijding, rampen veroorzaken om weer onze mensenrechten steeds minder en minder te maken. dit zaakje stinkt ja! want niemand die beseft dat er een reden voor is. dat er een ziek systeem is!! en alles wat wij op het nieuws zien, de omgekeerde waarheid is. mensen wake up! de overheid/elite , dat zijn de echte terroristen, ziektes maken, vervuilde vaccins, gemanipuleerd eten, gemanipuleerde lucht ( harp ) gemanipuleerde medicaties , rampen in scene zetten en vervolgens een bullshit verhaal er om heen verzinnen! mensen indoctrineren!! alles maar dan ook alles in dit leven is doorgestoken kaart. alleen de waarheid zullen ze ons nooit voorschotelen, alles wat ‘ze’ iedereen willen laten geloven zijn grove leugens, niks meer dan dat!!!

  • Diederdick

   Hee, en je vergeet nog ehmmmm chemtrails, Protocollen van Zion, Illuminati, Fema, Area 51, Princess Diana, Rode Zee, Baikalmeer, Yeti, Loch Ness, Tjetjenië, Transnistrië, Georgië…

   Allemaal de schuld van de VS!

   Chemtrails maken dat datgene wat een complotter een complotter maakt ook maakt dat diegene die niet weet wanneer hoofdletters te gebruiken, allemaal complotten.

   O, en 9/11 en Charlie Hebdo zijn ook verzinsels van de Amerikanen…

   (in antwoord op Guest)
   • Guest

    Juist !!!!!!!!!!!!!! eindelijk iemand die het snapt. illuminati. zion alles wat je zegt is waar. blij dat er mensen zijn die het geheel wel snappen en niet trappen in alle plannetjes van ze om de aandacht op anderen te vestigen zodat niemand ‘de waarheid’ komt te weten. bijna hele bevolking zijn schaapjes, die erachteraan lopen. not me!!!!!!!!!!!!!!!!!

    (in antwoord op Diederdick)
    • Guest

     ik dacht…….. nou krijg ik reacties, die mijne ontkrachten maar gelukkig ben ik niet de enige die overal achter kan en durft te kijken. dan nog het vaticaan, alle geheimen, de ‘geheime’ rapporten van mh17 wat weer in de doofpot word gestopt. de aids onderzoekers die een geneesmiddel hadden die omgekomen zijn tijdens de mh17 vlucht. 9-11 is idd wel het grootste voorbeeld hoe ze de bevolking zien als poppetjes, en die gebruiken! rampen in scene zetten om de mensheid uit te roeien.

     (in antwoord op Guest)
     • Calhoun84

      Nou, ik lig in een deuk hier 😀

      (in antwoord op Guest)
     • Guest

      beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heb je weer zon schaapje

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Nee hoor, ik lig in een deuk omdat je niet door hebt dat men de gek met je aan steekt 😉

      (in antwoord op Guest)
     • Guest

      tsja ik sta boven mensen als jij!

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      hahah… Lees het bericht van Diederick nog eens goed door. Als je boven mij had gestaan dan had je die ondertoon na één keer wel gelezen.

      (in antwoord op Guest)
     • Guest

      zo jammer dit dat je niet kan onderscheiden dat dat de aanvulling op de waarheid was!

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Darn….. Die chemtrails hebben niet alleen je hoofdlettergebruik maar ook je leesvaardigheid aangetast.

      (in antwoord op Guest)
     • Guest

      wat ben jij sneu dat je iemand persoonlijk pakt…….. ach je heb vast geen leven

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Gast, lees nu het bericht van Diederick nog eens rustig door en probeer het sarcastische ondertoontje te proeven. Alvast een hint:

      “Chemtrails maken dat datgene wat een complotter een complotter maakt ook maakt dat diegene die niet weet wanneer hoofdletters te gebruiken, allemaal complotten.”

      (in antwoord op Guest)
     • Guest

      beeeeeeeeeeeeeeeeh

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Hahaha Geweldig, jij mag blijven 😀

      (in antwoord op Guest)
     • Karel Kritisch

      Als een schaapje achter de complotsites aan. Je weet dat deze sites geen betrouwbare bronnen hebben?

      (in antwoord op Guest)
     • Karel Kritisch

      Lol, een autist.

      (in antwoord op Guest)
     • Windows 8

      Op de trap der insanity sta je inderdaad op de allerhoogste trede

      (in antwoord op Guest)
     • Windows 8

      Om jou te ontkrachten is er geen spuit groot genoeg , vrees ik.

      (in antwoord op Guest)
     • Karel Kritisch

      We noemen dat in drogredenland: willekeurige correlaties. We moeten denk ik concluderen dat je eigenlijk helemaal niets weet.

      (in antwoord op Guest)
  • Burgermans

   Koekoek!

   (in antwoord op Guest)
  • Robin

   Wacht, wat!?

   (in antwoord op Guest)
  • Karel Kritisch

   Na dit bericht hebben we nooit meer wat van Guest gehoord. Zijn IP adres is achterhaald en hij is daarna opgespoord. Inmiddels is hij overgebracht naar Guantanamo Bay waar hij nu door de CIA ondervraagd en ge-waterboard wordt. Hoe weet hij deze geheime informatie? Vangt hij signalen op via zijn aluminiumhoed? Niemand weet het.. Gelukkig heeft hij een Anti-illuminatie bot buiten de Matrix ontwikkeld die de waarheid kan blijven verspreiden. wow gaaf he

   (in antwoord op Guest)
 5. drfeelgood

  Laat een ding duidelijk maken, we leven in een dictatuur en als u dat nog niet inziet, komt dat omdat deze zeer kundig is verpakt in een democratisch jasje!
  Stemmen is zinloos, elk beleid blijft gewoon op koers sinds de jaren 70.

Reacties niet toegestaan