Meisje is zat van haar bemoeizieke moeder en laat haar vermoorden

De veertienjarige Jamie was boos op haar moeder, omdat zij haar vriendje afkeurde. De Amerikaanse puber gaf daarom de opdracht haar te vermoorden. De 54-jarige vrouw is vervolgens op brute wijze om het leven gebracht. Cheryl Silvonek werd een maand geleden gevonden in Lehigh County in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Ze was slordig begraven en had verschillende messteken in haar hals. Haar auto bleek in een vijver te liggen vlakbij de vindplaats van haar lichaam. Al snel kwam haar dochter in beeld. Uit smsjes met haar vriendje bleek dat zij de opdracht had gegeven voor de bloederige moord. Ze wilde haar moeder 'uit de weg ruimen' omdat ze 'zich te veel bemoeide met haar relatie'. Een dag voor de moord schreef ze aan haar vriendje: 'Ik wil dat je naar me toe komt, we moeten doen wat noodzakelijk is. Ik ga naar de badkamer als jij het doet en als je ermee klaar bent dan kom ik erbij'. In totaal gingen er vlak voor de moord 75 berichtjes heen en weer. De 14-jarige moedigde haar vriendje ook nog aan met de tekst 'ik hou van jou, we kunnen het doen'. Barnes wachtte de moeder van zijn vriendinnetje op bij haar woning en viel haar aan toen ze in haar auto stapte. De buurman zag iets verdachts en belde de politie. De vader van de 14-jarige is er kapot van. "Hij verkeert nog altijd in een shock. Hij verloor zijn vrouw en heeft het moeilijk met de rol die zijn dochter zou hebben gespeeld," aldus de advocaat van zijn dochter.

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Lex Hupe

  Lijkt me niet handig om een foto van het meisje te plaatsen in dit artikel. Hoe dan ook, dit is ongepast.

  • IwanovKapotjeplov

   Tsja, en dan? Als je doorklikt naar de bron, staat de foto er ook. Als je google gebruikt, staat het hele scherm vol met dezelfde foto. Dus wat schiet je er mee op?

   (in antwoord op Lex Hupe)
 2. Burgermans

  The things we do for love…

 3. Dutchy

  Verschrikkelijk, voor iedereen die hier mee te maken heeft. Moord is wel de ultieme controle over iemand hebben en als je je vriendje zover krijgt om die moord te plegen, dan lijkt me dat zij ook redelijke controlfreak is.

  • marianne martens

   De moeder kan het niet meer vertellen, maar het lijkt wel dat ze gelijk had wat het vriendje van haar dochter betreft,” niet goed voor haar dochter”. De vraag is natuurlijk deugt de dochter voor het vriendje? Lijkt me niet.Ook al is ze ws aan het puberen, eerst uitgebreid psychiatrisch onderzoek en dan vooral de gewetensfunctie napluizen samen met haar levensvriendje. Wel tragisch gelijk een Shakespeare drama. Zo jong en zo verdorven.

   (in antwoord op Dutchy)
 4. Pine Hollow Stables

  Nou das echt verschrikkelijk arme vader moet zijn vrouw missen die dochter gewoon de doodstraf geven wat een gestoord kreng is dat en dan dat vriendje die het nog eens dood leuk doet echt vreselijk.

Reacties niet toegestaan