‘Poetin krijgt fiat voor inzet leger Syrië’

De Russische president Vladimir Poetin heeft van de Russische Federatieraad toestemming gekregen om militairen in te zetten in het buitenland. Volgens Russische media wil Poetin militairen gaan inzetten in Syrië.

De Russische president moet de raad, het Russische Hogerhuis, formeel om toestemming vragen als hij het leger in het buitenland wil inzetten. De laatste keer dat hij die toestemming kreeg, namen Russische troepen de Krim in. De senatoren stemden unaniem voor toestemming.

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  Dat wordt een nieuw Afghanistan

 2. Burgermans

  Ja, hè hè. Rusland is een Poetincratie, er is helemaal geen democratische controle meer op het beleid van de Russische mensenrechtenschender en oorlogsmisdadiger.

 3. jantje

  Mooi zo. De Russen hebben Europa al eerder bevrijd van de moslims. Helaas zaten de Fransen en de Engelsen dwars anders waren ze nog veel verder teruggedreven.
  Vandaar ook dat de Slaven zich broedervolkeren noemen.
  De moslims hebben op de balkan verschrikkelijk huisgehouden, net als isis nu doet.
  En wij zijn die gebrainwashde zombies allemaal aan het importeren, zodat ze dat hier ook kunnen gaan doen, als ze zich organiseren en bewapenen.
  De tekenen zijn al daar:
  http://www.nu.nl/buitenland/3538851/grieken-onderscheppen-boot-met-wapens.html of deze: http://www.beyondthematrix.nl/2015/09/18/griekse-douane-vindt-14-containers-wapens-bestemming-vluchtelingenkampen/
  Let wel dit zijn de onderscheppingen. Ik ga er van uit dat het meeste NIET onderschept wordt, net als met coke of je eigen importjes van gadgets uit China.

Reacties niet toegestaan