Mooiste meisje ter wereld krijgt eerste modellencontract

Wie op Google zoekt naar het ‘mooiste meisje van de wereld’, krijgt een Russische jongedame met de naam Kristina Pimenova te zien bovenaan de zoekresultaten. Op haar 10de is ze al een gevestigde naam in de modewereld, zo stond ze in Vogue Italia en was ze de ster van een aantal luxe kledingmerken voor kinderen: Armani Kids, Roberto Cavalli Junior en DSquared2 Kidswear. Maar daar blijft het niet bij, ze wil ook doorbreken in de Verenigde Staten en is daarom onlangs verhuisd van Rusland naar Los Angeles om haar eerste professionele modellencontract te tekenen met LA Models en New York Models. Het meisje is ondertussen al te vinden op de ’Youths’-pagina van LA Models. Haar Instagram account heeft meer dan 1,2 miljoen volgers en zorgde eind 2014 voor flink wat ophef. Mede door de vele seksueel getinte opmerkingen die geplaatst werden op de foto’s, beschuldigden verschillende critici haar moeder (die de beheerder is van de Instagram account) dat ze haar dochter seksualiseert. Haar moeder reageerde op deze beschuldigingen door te zeggen dat ‘haast wel een pedofiel moet zijn als je hier seksuele foto’s in ziet’. Hoe dan ook zijn ze bij LA Models enorm blij met de nieuwste aanwinst voor het kantoor. Eigenaar Heinz Holba kijkt uit naar een langdurige samenwerking met het kleine supermodel en bewondert haar bekendheid op deze leeftijd. Het is niet eenvoudig om op 10-jarige leeftijd al zo immens populair te zijn.

Bron(nen):   Fashionista      

10 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  belachelijk

 2. Captain Gorgeous

  Jammer, zeer jammer. Ik wens haar van harte toe dat ze over een ruime 10/20 jaar genoeg heeft gezien, geleerd en fouten heeft gemaakt om dit soort hersenspoelende onzin en bijbehorende industrieën vaarwel te zeggen en die boodschap door te geven aan het gort van de hopeloze zielen die niet snappen hoe schoonheid in elkaar zit. Echter vrees ik het ergste voor haar. En daarbij hopeloze zielen.

  Peace

  • Jerapah

   Hoe zit schoonheid dan wel in elkaar? Jij schijnt het blijkbaar te weten. Leg eens uit?

   (in antwoord op Captain Gorgeous)
   • Captain Gorgeous

    Schoonheid definieert zichzelf. En een ieder moet het voor zichzelf vinden. In ieders eigen manier van waarnemen.

    Peace

    (in antwoord op Jerapah)
 3. Dead Silence

  Als ze 16 jaar is, is ze zwaar aan de drugs, of nog eerder, en ze haalt de 20 niet. Dan maakt ze er zelf een einde aan.

 4. Bart

  Het mooiste meisje blank? Discriminatie!!!!1!

 5. Johan van den Boogaard

  Schoonheid is maar betrekkelijk. Wat de een mooi vindt, vindt een ander misschien wel spuuglelijk. Schoonheid is een laagje vernis. Van buiten kan het mooi zijn, van binnen kan alles kapot zijn…

Reacties niet toegestaan