De kaart van de Duitse schande

Telkens als ergens iemand afkomstig uit een moslimland iets doet of zou hebben gedaan dat niet in de haak is rukken media en sociale media uit om de wandaad aan te klagen. Intussen worden routineus en dagelijks vluchtelingen op opvangcentra aangevallen en bedreigd. De kaart geeft aan hoevaak en waarlimage

13 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Vogelbeest

  Als regeringen stoppen met het vertegenwoordigen van hun eigen volk komt er een moment dat het volk zichzelf gaat vertegenwoordigen.

 2. Blargh

  De bron : 3luis duim?

 3. Birdy

  Deze “Duitse schande” moet m.i. tegen de achtergrond worden gezien van het feit dat de EU en VS politici grote delen van het midden-oosten hebben gedestabiliseerd en vluchtelingen stromen hebben gecreëerd door lokale leiders te doden. Onophoudelijk worden nieuwe oorlogen gevoerd en leiders ondermijnt en vermoord volgens het lijstje van Generaal Westley Clark: “We’re going to take out 7 countries in 5 years: Iraq, Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan & Iran..”

  Deze politiek van destabiliseren en oorlog voeren heeft mede bijgedragen aan de massale volksverhuizing die gaande is en politici van Duitsland maar ook van Nederland hebben willens en wetens bijgedragen aan deze desastreuze politiek van oorlog! De gevolgen zijn genoegzaam bekend en de Europese burger, in dit geval de Duitse burger, wordt geconfronteerd met de gevolgen van een waanzinnig beleid. In onzekere tijden waarbij door globalisering vele banen verdwenen zijn en een middenklasse die steeds kleiner wordt maakt mensen onzeker, nog los van het feit dat politici een hoge mate van autisme vertonen en zich niets aantrekken of geven om wat de burger denkt, voelt of meemaakt. De politieke kaste is volstrekt ontkoppeld van de realiteit van de burger en logisch worden mensen dan kwaad! Jongen mensen die sterk gedreven zijn zullen dat het eerste laten merken op soms gewelddadige wijze. Een symptoom van het systematisch ontkennen wat de burger wil, vindt en voelt. Geen enkele raadpleging maar confronteren met feiten en daarna masseren met inspraak avonden en andere ongein ter rechtvaardiging van al genomen besluiten. Dit is dictatuur en dat pikt het volk niet meer! De autistische politieke klasse kijkt meewarig en verbouwereerd in de camera en weet zich geen houding te geven voor hun schaamteloos gedrag! Zij leven in een andere wereld en dat is een groot probleem voor alle burgers van alle politieke kleuren.

  • Vogelbeest

   Hoewel ik volledig tegen het destabiliseren van die landen ben (want Westerse bemoeienis in het M-O levert nooit iets nuttigs op) is de vluchtelingenstroom geheel en al de schuld van de EU-politiek en heeft niets met de US te maken.
   Echte vluchtelingen stoppen zodra hun leven veilig is, en streven naar een terugkeer. Echte vluchtelingen willen hier helemaal niet heen. Het is veel te koud, ze spreken de taal niet, het eten is vreselijk, alles is haram.
   Maar wij lokken ze. Gratis huis, gratis medische zorg. Gratis onderwijs, gratis uitkering.
   Het EU-beleid is uitlokking. Stop sociale zekerheid voor nieuwkomers en de stroom “vluchtelingen” (Die al veilig waren toen ze Turkije bereikt hadden) droogt op.

   (in antwoord op Birdy)
   • Birdy

    Ik ben het met je eens dat veel vluchtelingen, indien ze mogelijkheden hebben voor goede opvang in de regio, geen reis van duizenden kilometers door verschillende landen gaan maken om in een vreemd land met een totaal andere cultuur te gaan wonen. Allereerst zijn de opvangkampen vrij hopeloze oorden zonder perspectief van rijen tenten opgesteld op woestijnachtige grond in de volle zon. Niet bepaald een prettige plaats om lang te moeten wonen en zonder uitzicht op verbetering. Tenslotte zijn veel steden tot ruïnes gebombardeerd of geschoten.

    De VS heeft wel degelijk verantwoordelijkheid in het steunen van terroristische groepen die gebruikt worden om zittende regeringen omver te werpen. Die groepen zijn vaak getraind (CIA) en bewapend door de VS en Saudi Arabië of een bondgenoot. Dat hebben ze zelf toegegeven! Die politiek van destabiliseren heeft diverse leiders uitgeschakeld die deze landen bij elkaar hielden met harde hand. De eeuwen oude tegenstellingen tussen religieuze en etnische groepen werd door die leiders (dictators) onder controle gehouden. Na het vermoorden van de leiders is de geest uit de fles en de VS steunt gericht die groepen die hun politieke doelen uitvoeren, ongeacht of het terroristen of “gematigden” zijn. Zonder inmenging van het Westen zou dit niet hebben plaatsgevonden en zou de haat tegen het Westen niet in die mate gegroeid zijn.

    Gevolg is dat miljoenen mensen vluchten van deze gecreëerde oorloggebieden en vaak niet terug kunnen naar hun kapotgeschoten huizen, tevens is de gehele infrastructuur en economie kapot.

    Inderdaad heeft Merkel reclame gemaakt om naar Europa te komen op basis van een onverwerkt schuldgevoel t.a.v. de misdaden uit de tweede wereld oorlog. Inderdaad lokt ook het vooruitzicht van een goed leven in de EU en daar wordt ook reclame voor gemaakt door partijen die daar voordeel bij hebben. Een groot deel van de migranten en vluchtelingen betaald een fors bedrag om de oversteek te wagen en je vraagt je af wie dat financiert? Het gaat vaak om duizenden dollars! Veel van die jonge mannen hebben dat m.i. niet.

    De eerste golven vluchtelingen tijdens een oorlog zijn de midden en hoge midden klasse die het geld hebben om de reis te financieren! Die komen als eerste aan in de AZC’s en andere opvang locaties. Blijkbaar is dat beeld aan het veranderen en dat betekend dat er meer gaande is! Normaal komen de mensen druppels gewijs en niet in massale groepen, dat geeft te denken! De overvallen op vrouwen die plaats vond in diverse steden was gecoördineerd en m.i. een poging tot destabiliseren via angst. Dit waren overvallen die a priori geen seksueel doel hadden maar de seksuele overvallen werden ingezet om vooral angst te zaaien. Als het om puur sexuele overvallen zou gaan, dan zou het aantal verkrachtingen vele malen hoger zijn geweest omdat ze daar simpelweg de kans en mogelijkheid toe hadden. Dat is niet gebeurd! Dit was m.i. een vorm van gecontroleerde terrorisme waarbij men binnen bepaalde limieten bleef in de uitvoering!

    Daarnaast vermoed ik dat er meer achter de schermen gebeurd om migranten uit Noord Africa, (Algerije, Morocco, Libië) Irak en Syrië naar Europa te sluizen. Het zou me niet verbazen dat de VS, Europa wil destabiliseren door grote groepen vluchtelingen te gebruiken en Turkije zou in dit spel mee kunnen spelen door de EU onder druk te zetten voor geld en deelname aan de EU. De VS als tanende macht ziet niet graag een EU die samenwerkt met Rusland en een sterk verenigd Europa is een grotere economische macht dan de VS. Het verliezen van de wereld hegemonie staat op het spel en het geo-politieke schaakspel houdt soms in dat je “vrienden” verzwakt en vijanden versterkt, afhankelijk van je politieke doelen. Oorlog is een structureel politiek instrument van de VS wat vrijwel constant is ingezet na de tweede wereldoorlog.

    (in antwoord op Vogelbeest)
 4. disqus_RinSh7fPr4

  Ja, als je de andere kant op kijkt zie je wat Dreihaus graag wil.

 5. Raymond de Greef

  Het is niet zo raar dat de burgers zich gaan verzetten politici beslissen voor de gewone bevolking dat hun land en cultuur in gevaar komen ,de moslim cultuur past niet in het westen ,politici wonen veilig in rijke wijken en trekken zich niets van de mening van de burger aan !deze aanvallen al zouden die er zijn zijn het gevolg van politieke arrogantie ik hoor nergens in discussies de vraag waarom zijn wij in Europa verplicht de rotzooit die de VS overal maakt op te lossen,onder het mom van humaniteit? nee want de VS moest zo nodig een Arabische lente organiseren onder het mom van dictators weg halen ,het gaat om hele andere motieven en vele geloven deze sprookjes nog steeds.
  We staan voor een derde wereld oorlog omdat “de elite” dit al jaren in een voor opgezet plan hebben voorbereid verdeel en heers ,de Russen krijgen de schuld maar de grootste schuldige is Amerika die denken dat de hele wereld naar hun pijpen moet dansen,en onze paljassen in het Euro parlement werken er graag aan mee want voor geld en macht doen judassen alles,en het volk mag de problemen incasseren!! Verzet zal er meer en meer komen! die kaart zal straks rood zien!

  • Captain Gorgeous

   Dankje, ik dacht dat ik de enige wakkere persoon was hier.
   Het lijkt alleen alsof Europese politici het spelletje meespelen door aan te blijven dringen op grote azc’s in kleine dorpjes wat heel logisch het cultuurverschil nog groter maakt.

   Weinig mensen snappen helaas niet dat de “bron” niet bij het moslimextremisme zit, maar het slechts een middel is om deze zichzelfonderhoudende oorlog staande te houden. Want haat brengt haat, haat brengt oorlog, en oorlog brengt geld.

   Peace

   (in antwoord op Raymond de Greef)
 6. Dead Silence

  Struisvogel 3Huis met z’n ongekende gutmenschpropaganda.

 7. STOP Immigratie NL

  “De kaart van de Duitse schande”?
  Is het jezelf verdedigen en/of verzetten moeten tegen dit gespuis nu al een schande?
  Het had “De kaart van het Duitse verzet” moeten heten.

  • Fritzy666

   De grootste schande is dat onaangepaste gespuis, importeren, en loslaten op onze veilige en goed verzorgdevsamenleving!

   (in antwoord op STOP Immigratie NL)
 8. Fritzy666

  Juist….en door wie worden zij aangevallen, door hun eigen clubje…..het enige wat zij hier doen, is hun oorlog verder uitvechten!

 9. Burgermans

  Hoeveel verdrinkingen, berovingen, verkrachtingen en aanslagen zou Mutti Merkel met haar domme uitspraken inmiddels op haar conto hebben?

Reacties niet toegestaan