Hachchi weg bij D66 na plotseling vertrek

Ex-politica Wassila Hachchi is weg bij D66 nadat ze begin dit jaar plotseling was vertrokken als Tweede-Kamerlid van de partij. Ze heeft besloten haar lidmaatschap op te zeggen.

D66 maakte dit vrijdag bekend.

Haar onverwachte vertrek uit het parlement baarde nogal wat opzien binnen en buiten de partij.

10 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  de centen zijn binnen
  Een echte mocro dus, niets abnormaals

  • Jaap Aap

   … want dat heeft ze je persoonlijk medegedeeld? Als er niets dan vooringenomen bagger uit komt, houdt een kurk dicht bij de hand, 1 voor elke lichaamsopening!!!

   (in antwoord op Blargh)
 2. Burgermans

  Wat zegt het over D’66 dat ze volkomen onbetrouwbare leugenaars in de Kamer zetten wiens enige “verdienste” hun buitenlandse afkomst is?

  • Calhoun84

   Vrij weinig, elke partij heeft mensen in de Kamer die nog niet zoveel gepresteerd hebben. Mocht dat een referentiekader zijn dan begrijp ik niet hoe jij je aangetrokken kunt voelen tot de PVV.

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    Er zitten maar drie PVV’ers in de Kamer die enig denkniveau hebben, de rest is volkomen niveauloos. Gelukkig lopen die wel allemaal braaf achter degenen aan die wél kunnen denken.

    (in antwoord op Calhoun84)
    • Calhoun84

     Dat bedoel ik, daarom denk ik ook niet dat het wat zegt over D66 in het bijzonder maar meer over het parlement in zijn geheel. Aan de andere kant, mensen met ervaring willen vaak niet in het parlement zitten omdat het (in tegenstelling tot wat veel mensen denken) relatief weinig verdient. Zelfs het ministerschap is voor velen een flinke stap achteruit.

     (in antwoord op Burgermans)
  • ollieallears

   Ms. Hachchi heeft opleiding (bedrijfs/organisatiekunde) en werkervaring (oa. bij Defensie).
   Totnutoe is onbekend wat zich heeft afgespeeld binnen de D’66 fractie, en wat de reden is van haar vertrek uit de 2e Kamer.

   Droef-makend is haar naïviteit als het gaat om vrijwilligen/werken in de US.
   Ik heb een vermoeden dat men haar heeft toegezegd dat ze voor de H.C.-campagne kon komen werken. In de US is het snel van beloven maar de beloftes waarmaken gebeurt zelden. De meeste USers (incl. grote werkgevers, politici) hebben weinig tot geen kennis van immigratie regelgeving.

   (in antwoord op Burgermans)

Reacties niet toegestaan