The Day After – Winkelier: ‘Nog nooit zo bang geweest’

@C1nd1e Voor alle debielen die gisteren een 'feestje' vierden in Haren: ‏@TommyGunnerAAB LOL hoe dezelfde social media nu bijdraagt met het vinden van de relschoppers. @michelmirjam RETWEET ze moeten zo snel mogelijk opgepakt worden. (zie ook hier voor foto's relschoppers) @VVD "Er is geen excuus voor slopen om te slopen. Zij gaan betalen. Gewoon lik-op-stuk" @JeanineHennis over vandalen #Haren ‏@tonboon Die oproep tot zelfreflectie, daar kunnen media niks mee. Of je aan een schizofreen vraagt het eens over zichzelf te hebben. ‏@PatrickSindelka Schade na rellen in #Haren loopt in de miljoenen @henkveen 't Is fout om te matte en vernielen,dat is ook zo maar een vette stunt is het wel @LauraJansen  Riots for fun? I wish we could have used all of that energy for something positive instead. We don't know how good we really have it. @Harenlive Bizarre reportage van StukTV:

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Huub Gulickx

  al die relschoppers terug naar hun land van afkomst

  • Templein

   Als je het filmpje hebt gezien, hoor je dat ze perfect Nederlands spreken. En het zijn niet alleen jongens, maar ook meiden.

   Het lijkt eerder op een miniuitvoering van de Londense rellen door Britse jongeren van verschillende klasse.

   (in antwoord op Huub Gulickx)
  • Jannie Ooms

   Terug naar Groningen, Drente en Overijssel dus!

   (in antwoord op Huub Gulickx)
 2. Huub Gulickx

  Al die relschoppers terug naar hun land van afkomst

 3. FloatingSoulPeter

  Hier moet eens enige beschaving bij gebracht worden. Oh, wacht even. We hebben ook een laffe regering die hier nog steeds geen antwoord op heeft en die misdaad nooit bestrijdt. Alleen als het hun zelf betreft. Voortaan een dure koopwoning uitzoeken jongens. Dan pas ben je een held en de woning van Samsom slopen. Is kijken hoe de politiek snel met een spoedberaad bij1komt op een zaterdag.

  Dat tuig lacht zich nu ergens verrot.
  Niks media. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen gedrag.
  In dit geval waren rubberkogels handig geweest.
  Zeker als je weet wat voor afbraaksels op je dorp afkomen.

 4. Karel Kritisch

  Veel staan er met hun smoel op. Dat wordt betalen en zitten..

 5. Bart Matthesius

  Kutmarrokanen ook altijd… ow wacht…

Reacties niet toegestaan