Van monster tot man: de verbluffende resultaten van een gezichtstransplantatie

Richard Lee Norris (37) schoot zichzelf - per ongeluk - in zijn gezicht in 1997. Het kostte hem bijna zijn leven. Hij overleefde, maar zag er niet uit. Behlave dat zijn mond het nauwelijks meer deed, en hij niet kon ruiken zag hij eruit als een monster. Alleen 's avonds en 's nachts durfde hij de straat op. Er zijn heel veel operaties aan te pas gekomen, maar het verschil is verbluffend

Bron(nen):   Daily Mail      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Pietje_Precies

  wat is nou voor en wat na? of komt na voor voor? terwijl je eigenlijk na na voor zet. Maar ja, de laatste man ziet eruit alsof de plastisch chirurg een bakkie op had tijdens de operatie…..

 2. gerrit52

  inderdaad, heel verbluffend. op de bovenste foto zien we een onguur uitziende man en op de onderste….

  nee, alle gekheid op een stokje. hij heeft veel geluk gehad dat de kunde zo groot is. en nu nooit meer met een schietgeweer spelen he?

 3. marianne martens

  knap van de chirurgen en al die verpleegkundigen, tijdens narcose en aan het bed, andere specialisten, zoals narcose, bloed- en vaat- chirurgen,research, psychotherapeuten, die zo’n groot en mooi kunstwerk samen hebben gemaakt, zodat het leven van een individu dragelijk wordt.heel heel mooi allemaal.

Reacties niet toegestaan