Feminisme is onlogisch, onnodig en kwaadaardig

Samenleving
door Admin
maandag, 03 augustus 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Feminisme is onlogisch, zegt Psychology Today, omdat het volhoudt dat mannen en vrouwen anders zijn geworden door opvoeding en door de maatschappij, terwijl er intussen een karrevracht wetenschappelijk bewijs is dat mannen en vrouwen anders zijn omdat... ze anders zijn, anders gemaakt, door de biologie anders bedoeld. Iedere politieke beweging die is gebaseerd op een aanname die zo spectaculair en bewijsbaar flauwekul is, heeft weinig kans op succes.
Het feminisme is onnodig, omdat het bestaansrecht van het feminisme bestaat uit de overtuiging dat vrouwen van oudsher en tot op de dag van vandaag slechter af zijn dan mannen. En dat slaat nergens op. Aangezien mannen en vrouwen erg verschillend zijn, kun je moeilijk bepalen welke sekse beter af is. Je kunt wel blijven zeggen dat het een schande is dat vrouwen slechter verdienen en daarom dus wel ongelukkiger moeten zijn, maar je kunt ook de mannen beklagen omdat ze minder schoenen hebben. Er zijn twee maatstaven die vanuit de biologie iets zeggen over succes. En die twee dingen plaatsen vrouwen aan de kant van de winnaars: vrouwen leven gemiddeld langer dan mannen en er zijn minder mannen dan vrouwen die sterven zonder zich te hebben voortgeplant. Voortplanten en zolang mogelijk in leven blijven zijn de primaire opdracht van ieder zoogdier. In beide slaagt de vrouw beter dan de man. Dus wie is nou eigenlijk slechter af? Twee harde gegevens die er voor pleiten om te zeggen dat vrouwen in het leven beter af zijn dan mannen.
Tenslotte is feminisme slecht omdat het vrouwen (en mannen) onnodig ongelukkig maakt. De laatste 35 jaar zijn mannen en vrouwen in Amerika steeds gelijker geworden, omdat dat moest van het feminisme. Vrouwen werken daardoor nu ook heel hard buiten de deur en krijgen daar steeds beter voor betaald, precies zoals het feminisme dat wil. Maar vrouwen zijn de afgelopen 35 jaar wel steeds minder gelukkig geworden. Vrouwen waren (volgens onderzoeken) 35 jaar geleden veel gelukkiger dan mannen. Dat verschil is een stuk kleiner geworden. Vrouwen zijn meer op mannen gaan lijken en tegelijkertijd minder gelukkig geworden. Dankzij het feminisme. Dus houd er mee op, iedereen wordt er slechter van.
Bron(nen): Psychology Today